2777
2789

بنظرتون ب خدا از ته دل نسپردم؟؟

دلم بی قراری میکنه🥺

یاد کارشون میولتم اشکم سرازیر میشه:))

هعی خدا چرا کاری نمیکنی 💔

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اگه به خدا سپردی باید دلت قرص باشه و صبر داشته باشی، اما قبل هر چیز از خدا بخواه که دل خودت رو آروم کنه و بهت درک و بینش بده چون اینطوری میتونی راحت‌تر از اشتباهات دیگران رد بشی 

آره اگه به خدا سپردی باید دلت قرص باشه و صبر داشته باشی، اما قبل هر چیز از خدا بخواه که دل خودت رو آ ...

برامون دعا کن خواهر لطفا🥺

کاش دلم اروم بگیره کاش انق حرص نخورم فقط منتظرم صدای خوردن جوبشون رو ببینم 

چجوری🥺نمیتونم ببخشمشون اصلاااا

بخاطر آرامش خودت می‌دونی کینه و نفرت باعث چه بیماری های روحی و جسمی برای خودت میشه

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

باردار بودم مادرشوهرم و خواهر شوهرم به شوهرم گفتن اگر می‌خوایی پشت زنت باشی از این خونه برو 

اون شب خیلی دلم شکست 

شوهرم یه  مرد سرد و بی محبت بود که اصلا هم ازم حمایت نمی‌کرد 

نماز شب خوندم برا اولین بار تو عمرم و خدا رو با دل شکستم صدا کردم 

یه هفته بعد داداشم بهم کمک کرد برام یه خونه رهن کرد و رفتم از خونه مادرشوهر 

پنج سال بعد مادرشوهرم بخاطر قرض و بدهی خونش پلمب شد 

و بعدش مزایده رفت 

چوب خدا صدا نداره قرار نیس فورا شما به چشم ببینی 

یه روزی یه جایی جواب کارهامون رو باید پس بدیم چه این دنیا چه اون دنیا 

باردار بودم مادرشوهرم و خواهر شوهرم به شوهرم گفتن اگر می‌خوایی پشت زنت باشی از این خونه برو اون شب خ ...

نمیدونم والا

شوهرمم میگه خدا جوابشونو میده ولی من نظرم اینه ک ادمای رد هیجیشون نمیشه تازه هروز موفق ترم میشن 

الهی بمیرم برای دلت

خدانکنه مهربون:))

فقط دعا کن هرچی زودتر خوردن چوبشون رو با چشم ببینمو دلم اروم بگیره😔💔🖤

عزیزم بیشترازهمه کینه داشتن. خودتو اذیت میکنه.   یه گونی خیلی بزرگ. و‌سنگین. وچرکین. و‌کثیف بد بو. درنظر ش بگیر.  که مدام مجبوری هرلحظه روی شونه ت حمل ش کنی.  کم میاری.  زندگی ت زهر مارت میشه.  رهاش کن.  این بارو بذار زمین. نفسی بکش.  ببخش تا بخشیده بشی. باخدا معامله کن.  حالت بهتر میشه.   راه بخششون رو‌پیدا کن.   

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻