2789

ما همیشه خانوادگی خونه پدرشوهرم میریم. دیروز چون من خونه تکونی  داشتم و روزه هم بودم حوصله نداشتم ، دخترم که ۹ سالش با باباش تنها رفت 

امروز غروب دبدم میگه ،مامان بابایی ( پدربزرگش. )  ازم قول گرفته یه چیزی بهت نگم..دیدم خودش میگه ولی من باید بگم تو مامانمی.. ( دخترم توپولی و سفید و با نمک ) 

وقتی من داشتم تو حیاط با بچه ها بازی میکردم.. بابایی منو صدا کرد من رفتم بالا.. لباسم و زد بالا جی جی یامو خورد ، من دردم اومد ، بهش گفتم نکن ولی منو برد تو اتاق باز خورد.. منم بعدش بدم اومد رفتم دستشویی جی جی یامو شستم...

از ظهر که شنیدم فقط دارم میگم خدا لعنتش کنه.. یه چشمم اشک یه چشمم خون...

نمیدونم باید چیکار کنم

به شوهرم هنوز نگفتم

پدر شوهرم خیر سرش آدم تحصیل کرده و سرشناسی... 

چیکار کنم...

به شوهرت بگو

قطع ارتباط کن

اگه لازم بود دخترت رو ببر مشاوره 

مرتیکه نجس

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاخدا😐

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

باورم نمیشه کاری نکردی به شوهرت بگو باهم برین حیثیتشو ببرین مرتیکه ی احمق لاشی عوضی عنترو

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

آه چندش ...

این بلارو وقتی منم بچه بودم عموی بابام سرم آورد 

ب نظرم خودت برو ب پدرشوهرم بگو ک بدونه فهمیدی دیگه این گوهر نخوره

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

جی جی یعنی کجا؟ نا زنی اگه شر راه نندازی و حیثت اش نبری

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند