در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانمی که برا خودش وقت بزاره کتاب بخونه اگاهی داشته باشه کار کنه نیازی به کسی نداره باور کن جامعه جوری فرهنگ سازی شده ما ضعیف و زبون باشیم
کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
خودتون بهاندازه کافی به خودتون بها ندادین ربطی به جنسیت نداره
چجوری بها بدیم
در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁
من چند مدتیه توی این فکرام که جرا یهو واسه رفیقام به درد نخور شدم و.. خلاصه چندتا کلیپ و پادکست بهم یاد داد که ارزش ما رو خودمون تعیین میکنیم نه آدمایی که باهاشون در ارتباطیم و شما باید خودت ارزش خودت رو حفظ کنی اصن چرا اونا باید تعیین کننده ارزش تو باشن خودت هدف داشته باش مستقل باش
خودمون ... وقتی ب یکی میگی من س. ... س نمیکنم ی حوری حرف میزنع انگار وظیفته برطرف کنی نیازشو هوفف ...
دقیقا تا وقتی به دست نیارن براشون ارزش داریم وقتیم به رابطه جنسی برسن دیگه مثل قبل ارزش نمیدن و سرد سرد میشن...
خودمون ... وقتی ب یکی میگی من س. ... س نمیکنم ی حوری حرف میزنع انگار وظیفته برطرف کنی نیازشو هوفف ...
دقیقا تا وقتی به دست نیارن براشون ارزش داریم وقتیم به رابطه جنسی برسن دیگه مثل قبل ارزش نمیدن و سرد سرد میشن...