2777
2789
عنوان

کاربر می می ناز🙂🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 78 پست

سالی یکبار یکی یادش میکنه امسال گفتم چرا کسی ازش حرف نمیزنه وقتی میری تو کاربریش انگار یه بغض بزرگ نترکیده پنهان شده

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

من: دلم گرفته خوبه برم نی‌نی سایت دلم وا شهرندوم ترین تاپیک نی‌نی سایت همون لحظه:

ببخشید اگه با دیدنش حالت بد شد خودم تاپیکشو که خوندم اشکام همینجوری صورتمو میشستن🙂

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربر می می ناز که سرطان سینه داشته  و و حتی گفته شده دوستای نی نی سایتی به عیادتش رفتن و عکس قبرش تو اینترنت هست تایپکش ها هر چند وقت یک بار تازه میشه...

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

ببخشید اگه با دیدنش حالت بد شد خودم تاپیکشو که خوندم اشکام همینجوری صورتمو میشستن🙂

وای نه اتفاقا نیاز دارم گریه کنم... ولی خداییش خانم شاد و شادابی بود... غم یه دنیا نشست تو دلم تاپیکشو دیدم...

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
منم دارم پیچی که آرایشگر بود بعد سرطان گرفت تازه فوت شده😔😔

اره همون..ی شب توی اکسپلورر اینستام اومد خیلی دلم گرفته واسش

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
عهه آخی چند وقت پیش یه پست ازش اتفاقی تو اکسپلور دیدم چقدر جوون بود طفلکی

منم اتفاقی دیدم .خدا بیامرزدش.

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
کاربریشو میدین به من؟

دیگه کاربریشون نیست ولی یکی از تاپیک هاشون باقی مونده

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨