2777
2789

منو نوزادم دیروز باهم سر خوردیم سریع بردیمش بیمارستان اورژانسی سی تی اسکن کردیم خوب بود البته سرش رو دستم بود یعنی آرنجم ضربه گیر بود ولی خب بچم یک ماه بیشتر نیست میگن سی تی اسکن خیلی ضرر داره بعد میترسم بعد ها مشکلی براش پیش بیاد همش به خودم میگم تو بی‌عرضه ای تو مادر خوبی نیستی اصلا نمیدونم چطور سر خوردم اگه در آینده ای مشکلی براش پیش بیاد حتما از چشم من میبنن شوهرمو خانوادش الان نه خواب دارم نه خوراک 

کار با گوشی سراغ داشتین ممنون میشم بهم بگین

عزیزم دیروزم دیدم تاپیکتو

اتفاقه پیش اومده و به خیر گذشته و از قصدی هم نبوده طبیعیه این فکرا اما سعی کن باهاش کنار بیای

الان خودخوری کنی هیچ فرقی نمیکنه

بعد بچه رو نبین انقد نحیفه قوی تر از این حرفاست نگران نباش و ازین ببعد بیشتر احتیاط کن همین

لطفا لایک نفرمایید😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله که چیزی نیس خدای مهربونم فرشته هاشو مامور می‌کنه مراقب بچه هایشان چون بچه ها معصومن توکلت به ...

توکلم بخواست هرچی اون بخاد ولی عذاب وجدان ولم نمیکنه 

عزیزم دیروزم دیدم تاپیکتواتفاقه پیش اومده و به خیر گذشته و از قصدی هم نبوده طبیعیه این فکرا اما سعی ...

خیلی ممنونم حرفاتون آرومم میکنه

هیچی نمیشه. بچه من دو ماهه بود سه چهار بار سی تی کردن برای ریه اش. بعدشم سر بچه که نخورده بوده به زم ...

الان چند سالشه

هیچی نمیشه. بچه من دو ماهه بود سه چهار بار سی تی کردن برای ریه اش. بعدشم سر بچه که نخورده بوده به زم ...

آخه من نمیدونم خورده یا نه فقط دستم زیر سرش بود 

عزیزم نوزاد منم۲۰ روزهکه بود روی تشکخوابونده بودمش غلت زد سرش خورد به سرامیک اولش گریه کرد بعد آروم شد فرداش استفراغ کردن منم برای خاطر جمعی بردمش بیمارستان اونهم سی نی اسکن ازش گرفتنو۶ ساعت تحت مراقبت بوو...دیگه به‌فکر نکناوناخودشون دکتر اگه ضرر داشت بخاطر همچین موضوع ساده ای بچه منو نممیفرطتادن سی تی اسکن... بعد فکر کنم خیلی سی تی اسکن بفرستنخطرناکه نه یکی دوبار...تازه رمنگفت دوروز حرکاتش چککن اگه بی قرار بود شاید لازم باشه دوبارهانجامبدیم😐

وای خیلی گریه میکرد براش گهواره درست کردیم .داشتم هلش میدادم از بالا پرت شد رو سرامیکا.چهل روزش بود

بردیش دکتر تا چند روز حالت بد بود مثل من عذاب وجدان داشتی

عزیزم نوزاد منم۲۰ روزهکه بود روی تشکخوابونده بودمش غلت زد سرش خورد به سرامیک اولش گریه کرد بعد آروم ...

بچه اولته