2777
2789

بگید قبل ازدواج ملاک هاتون چیا بود؟ ملاک های درستی داشتین یا ن؟ همسرتون چقدر مطابق ملاک هاتون بوده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیگار و حتی قلیون هم نکشه

وضع مالیش متوسط رو به بالا باشه

شغل خوبی داشته باشه که تضمینی باشه

ماشین داشته باشه😂

سطح تحصبلاتش بالا باشه

قدش از من حداقل 10 سانت بلند تر باشه

هیکل ورزشکاری داشته باشه

کچل نباشه شکمم نداشته باشه

اولویتش تو زندگی من باشم نه خانوادش 

رفیق باز نباشه 

اهل نماز و قرآن و...  باشه ولی به اندازه نه بیش از حد

احساسی باشه

همه اینا هست جززز هیکل ورزشکاری

البته راضیم از هیکلش ولی اونی که تو تصوراتم بود نیست

سیگار و حتی قلیون هم نکشهوضع مالیش متوسط رو به بالا باشهشغل خوبی داشته باشه که تضمینی باشهماشین داشت ...

ایول چه ملاک های خوبی

اره بابا هیکل رو میشه ساخت منم قبلا میگفتم چاق نباشه الان طرف مقابلم تپلیه ولی بخاطر قدش و اینا هیکل معلوم میشه منم چون خودم خیلی ریزه میزه ام خیلیی خوشم مياد 😂

ایول چه ملاک های خوبیاره بابا هیکل رو میشه ساخت منم قبلا میگفتم چاق نباشه الان طرف مقابلم تپلیه ولی ...

قربانت😂

اره یسریا چهارشونه هستن وزنشونم زیاده هیکلی دیده میشه

من خودم ریزه میزه نیستم توپرم واسه همین میگفتم مرد باید هیکلی باشه شوهرم چهارشونست ولی هیکلی نیست متوسط😂حالا داره میره باشگاه حجم بیگره به قول خودش😂

قربانت😂اره یسریا چهارشونه هستن وزنشونم زیاده هیکلی دیده میشهمن خودم ریزه میزه نیستم توپرم واسه همین ...

ما کنار هم یه چیزی شبیه سالیوان و اون دختره معلوم میشیم همینقدر فیل و فنجون ولی من عاشق این تفاوتمونم از نظرم خیلی گوگولیه بعد اون قیافه اش از سنش بیشتر میزنه من کمتر حس خوبیه اصلا 😂😆