2777
2789

عزیزان کسی میدونه از چه محصولاتی باید استفاده کرد برای پوشوندن لک قرمز باقی مونده از جوش بدون جوش زدن؟ من یه دوره صورتم بخاطر بند انداختن تحریک شد به شدت جوش زد الان رو به بهبوده ولی لکارو وقتی با کرم پودر میپوشونم دوباره جوش میزنم. مخصوصا وقتی روزی ۱۱ ساعت کرم روی صورتته. پوستم چربه ولی یه مقدار هم دهیدراتس ممنون میشم اگه تجربه ای دارید یا محصول خوبی میشناسید برای استفاده روزانه بنده رو راهنمایی کنید. پرایمر، پنکک، کرم پودر، سرم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی؟ من کاربری خدایاشکررت هستم، که شخصی بابت کمک ب فروش اسکاج گفتم، تعلیقم کردن نتونستم پیامتون بدم، این کاربری مال خودم نیست فقط خواستم بگم  واریزی که زدید ب همون کاربریم پیام بدید  پیامتونو میبینم ولی نمیتونم جواب بدم، اسمتونم بگید شب قدر ب نیابتتون ختم مجرب ک گفته بودم هم حتما میخونم، ب این ماه مبارک قسم این کاربری مال من نیست اصلا، مال یکی دوستام هست که فرستاده بود که اگه ضروری کار داشتم باهاش فقط ب کاربرایی ک اعتماد دارم پیام بدم

10تا گفته بودیید همون موقع گذاشتم کنار ب نیابتتون

گفتید تا3فروردین واریزی میزنید هرموقع زدید اشکال نداره فقط بهم خبر بدید ب همون کاربریم

6037701520699098قنبری، اجرتون با خدا

الهی خدا چند برابر جبران کنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم   
رژ لب قرمز و با کانسیلرت مخلوط کن بزن روی نقاط لک و جوش بعد کرم پودر بزن کاورش می‌کنه قشنگ

چه ایده جالبی امتحان میکنم حتما ممنونم. شما کرم پودر خوب سراغ دارید که کومدون زا نباشه؟ 

چه ایده جالبی امتحان میکنم حتما ممنونم. شما کرم پودر خوب سراغ دارید که کومدون زا نباشه؟

سلام خیلی ممنون .عزیزم پیشنهاد میکنم بی بی کرم بزنید که هم سبکه هم مرطوب کننده وضدافتاب داره میتونید بی بی کرم گارنیر اصل ،یا بی بی کرم فارماسی بزنید 

حق گوی اعظم 😌😁 ...تو بحث های سیاسی من و میبینی 👌...

سلام عزیزم چشم حتما ممنونم ازتون💕

سلام عزیزم پیامتونو دریافت کردم اون کاربریم، خیلی ممنونم خدابهتون برکت بده الهی، حاجت روا باشید الهی، خیلی خیلی خیلی التماس دعا بازم خیلی ممنونم خیلی لطف کردید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم