2777
2789
عنوان

امسال بیست میلیون خرج دندون کردم خرید عید نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 24 پست
آخرین بار ۴ میلیون عصب کشی کردم الانم چنتا عصب کشی و چنتا ترمیم دارم اما ب لطف وضع عالی ممکلتون دندو ...

ترمیم آسون تره یا عصب کشی؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
ترمیم آسون تره یا عصب کشی؟

ترمیم چیزی نیس ک لکه افتاده دندون اونو درست میگنه،اما عصب کشی نسبتا درد داره چون عصب هاتو میکُشه دندون تا ریشه رفته پوسیده شده،ولی من آستانه تحملم بالاست تو عصب کشی هیچی نمیفهمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترمیم چیزی نیس ک لکه افتاده دندون اونو درست میگنه،اما عصب کشی نسبتا درد داره چون عصب هاتو میکُشه دند ...

من‌ سه تا ترمیمی دارم بنظرت زود تموم میشه کارم؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
من‌ سه تا ترمیمی دارم بنظرت زود تموم میشه کارم؟

بستگی به پوسیدگی داره 

از کجا می‌دونی ترمیمی؟ بعضی وقتا به عصب میرسه درد نداره

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
دندون خیلی مهمه منم چندتا خراب دارم نمیدونم چرا دندون رو که انقد مهمه از بیمه نمیشه استفاده کرد

اگر پوسیدگی خیلی کمه بیمه تامین اجتماعی درست میکنه

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
یعنی اگر شدید بشه تبدیل به عصب کشی میشه؟

اره