2777
2789

سلام

لطفا اگه چیزی میدونین قضاوت نکنین و راهکار بدین

لطفا تهمت کاربر آقا بودن هم بهم نزنید🥲

من از حدودا سن ۹ سالگی یبوست شدید داشتم و خیلی اذیتم میکرد،اون موقع هم فکر میکردم اصلا چیز مهم و جدی ای نیست

ببخشید عذر میخوام دستمو میکردم داخل مقعدم که بتونم دستشویی کنم

از اون موقع یه قسمت خراش پیدا کرد بعد هی بزرگتر شد که قشنگ یه قسمت کوچیک از اون قسمت جدا شد

الان دوباره یکم سوخت و درد گرفت ، فهمیدم خیلی بیشتر پیش رفته یعنی این قسمت بریده شده بزرگتر شده

هربار هرچیزی میخوره بهش بشدت میسوزه

اصلا نمی‌دونم باید چیکار کنم

و اینکه نه نمیتونم به مادرم بگم چون فکر میکنه خودم از قصد کاری کردم و تهمت میزنه بهم

نمیتونم تنهایی برم دکتر

و اینکه شقاق یا بواسیر اینا هم نیست،یعنی چیزی بیرون نیومده همون قسمت فقط بریده شده و وقتی میخواد بسته شه یه قسمت میمونه بیرون

تروخدا قضاوت نکنین و هرچیزی میدونین بهم بگین

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برودکتردارومیده نشدجراحی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

بعد دسشویی درد داری فقژ درمونش روغن زیتونه بمالون بهش اروم میشی

فقط دردش نیست پاره شده

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

وای یه لحظه گفتم حتماً ایسگا گرفتی 

چرا تنهایی نمی‌تونی بری دکتر ، به نظرم برو حتما اینجا نظر درست درمون نمی‌گیری

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
خب شقاق یعنی همین پماد ار داروخانه بخر مصرف کن

چیزی از روده بیرون نیومده،همون سوراخ پاره شده

وای یه لحظه گفتم حتماً ایسگا گرفتی چرا تنهایی نمی‌تونی بری دکتر ، به نظرم برو حتما اینجا نظر درست در ...

بخدا ایسگا نیست

به مامانم بگم کو.نم پاره شده 😂؟ تنها اجازه ندارم برم بیرون