2777
2789
عنوان

چه تصویری از یه خانم طلاق گرفته

113 بازدید | 14 پست

دیدید تا حالا که حس کردید اون خانم بعد از طلاق خیلی حال بهتری داره و موفق تر هست و پیشرفت کرده؟  

چه رفتاری دیدید که این حس رو بهتون داده؟  

چه شرایطی یا وضعیتی؟  

میخوام جوری باشم که بعد از طلاق همه جوره نشون بدم که راحت شدم از شرایط سمی و طلاق بنفع من شده

من وقتی جداشدم به زندگی عادیم ادامه دادم ولی دیگران درهرصورت فکرخودشونودارن😂

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی میشناسم طلاق گرفتن اصلانم

پشیمون نیستن و زندگیشونو ساختن

بابا وقتی طرفت همش داره روح روان‌تو نابود میکنه چ فایده داره مخصوصا اینا ک خیانت‌های عجیب میکنن 

واقعا بدلایلی بعضی افراد واقعا اشتباه ازدواج میکنن و طرف جفت شون نیست. 

من خیلی میشناسم طلاق گرفتن اصلانمپشیمون نیستن و زندگیشونو ساختنبابا وقتی طرفت همش داره روح روان‌تو ن ...

منم از خداخواسته بودم دیگه،  الانم خیلی شکرخدارو میکنم که خلاص شدممممم. 

میخوام یاد بگیرم یجوری باشم که دیگران هم اینو بفهمن از حالاتم

امشب شب مهتابِِ حبیبم رو...

فک نمیکردم انقدبیکارباشی بری تاپیکاموبخونی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

فکر کردم اینم آموزشیه مثل بقیه

مگه آقانیستی پس چه نیازی به آموزش دیدن مسائل زنانه داری؟

معلومه بی احترامی و دل شکستن براتون خیلی آسونه خوش باشید

سوال سختی نپرسیدم که دلتوشکونده باشم برام جالبه که یکی اومده وقت گذاشته واون همه نوشته روخونده