2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزرگترین درس زندگی به من این بوده که منم منم نکنم.هرکسی ممکنه خطا کنه و بره سمت خیانت حالا چه دلایلش ...

به من هم همینطور و حتی برای یک زن هم همینطوره و حالا به طور کلی واقعا منم منم نمیکنم من خودم به شخصه هزار تا بدبختی دارم

ازدواج کرده بودین یا نامزد بودین؟

خداروشکر وقتی به ازدواج خواست برسه فهمیدم خونوادم از اول مخالف بودن اون خیلی اصرار به شناخت بیشترش داشت که نظر خونوادم رو عوض کنه ولی چون تنها زندگی میکردم دیگه کلا با هم زندگی میکردیم باورم نمیشد از همون شب اول آشنایی مون هرز میپریده 

واااای از امضات مشخصه برا سوال بیشتر درخواست بدین . برد داداش شبت خوش

وااااا خدا بگم چیکارت کنه 🤣🤣🤣

اگه آب حموم سرد شد ببین یکی دیگه داره ازش استفاده میکنه 🫠      دوباره بخونش چون راجبه آب حموم نبود 💔

والا خب نوشته بهم درخواست بدین بعد میگه من گاهی وقتی همینجوری میام اینجا

😂😂😂😂امضاش خیلی خنده داره 

اگه آب حموم سرد شد ببین یکی دیگه داره ازش استفاده میکنه 🫠      دوباره بخونش چون راجبه آب حموم نبود 💔

فقط و فقط خود فرد خیانتکار مقصره و لاغیر 

دختر خالم خوشکل و خوش برخورد و شوخ طبع بود ینی ما که زن بودیم دوس داشتیم باهاش وقت بگذرونیم در ظاهر هم با شوهرش لیلی ومجنون بودن و هیچ مشکلی نداشتن شوهره به بهانه کار تنها می‌رفته یه شهر دیگه و با دوس دخترش سوئیت می‌گرفته و عشق و حال میکرده 

شوهر خودم از اول باهم خوب و خوش بودیم. ولی فهمیدم از روز اول ازدواجم بهم خیانت جنسی میکرده. 

مردا اینو افتخار میدونن که با زنهای زیادی بخوابن و بکنن .احساس میکنن خییلی خرای مهمی هستن. بیخودی دنبال مقصر نگرد حتی اگه اون زن مشکل داشته باشه آقا میتونه با حرف زدن حلش کنه نه که بره خیانت کنه

بنظرت خاله ت چرا مقصر بوده؟

اصلا اصلا به خودش نمی‌رسید

آشپزی ضعیف شیرینی پزی و این جور کارا اصلا

بداخلاق

و از همه بدتر به مدت طولانی با همسرش قهر می‌کرد

شیفت میومد خونه خسته 

ایشونم همیشه قهر

کلا زندگی با خاله من راحت نیست

شوهرشم سواستفاده کرد😢

من همچین حرفی زدم ؟؟ تو اگه قاضی بودی یه شهرو به باد می‌دادی 😂 پوزش

ببخشید حس ششمتون خوبه ب نظرتون نقل مکان از شهری ک توش هستم ممکنه رخ بده مثلا ی شهر دیک برم پیشرفت داره واسم ؟

خستم.....