2777
2789

دیگه کم آوردم

به هیچ صراطی مستقیم نمیشه که بره خودش درمان کنه 

روانیم کرده 

همه چی آلوده هست ازنظر شوهرم

تو رو خدا بگید حق دارم کم بیارم😭

دوتا بچه دارم

تو رو خدا بگید برو حق داری

😭😭😭😭😭😭😭

خدا سر شاهده با این عنوان اگه هر خر نری اومده باشه در خواست داده باشه فحش خواهر ومادر میخوره 😡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر خیلی اذیتی ، برو حق داری واقعا!

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

فکر کردم تازه عقد کردی .............اینهمه مدت باهاش زندگی کردی دوتام بچه داری بقیشم یجور بگذرون....دیر بفکر افتادی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

متاسفانه اختلال روحی خیلی بده خودش بیشتر از شما رنج میکشه مطمئن باش ولی راضیش کن درمان کنه 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

مثلاً به چی گیر میده

عملا دیگه باهبچکس در ارتباط نیستیم

نه خونه کسی میریم نه کسی خونه ما میاد

همه چی باید شسته بشه بعد وارد خونه بشه

دفتر و کتاب باید حتما زیرش پلاستیک بندازیم بچه مشقش بنویسه بعد پلاستیک بندازیم دور بچه دستاش بشوره