2777
2789
عنوان

انتظار زیادی از مادرشوهرم دارم اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 34 پست
نمیدونم من بشخصه اگه یکی فقط انگشتش رو گچ گرفته باشه حدودا دو سه هفته هم گذاشته باشه تو ذهنم فک نمیک ...

تا زیر زانوم گچ گرفتن تقریبا ، فردا دوهفته میشه عمل شدم پین گذاشتن ، تکون میخورم درد میگیره خونه مونم شش تا پله میخوره تا پذیرایی و آشپزخونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرشوهرم جوونه اما قندخون اینا داره و دیالیزیه،

راستش دلم براش میسوخت که با وجود دختراش کسی نیست ببرتش دیالیز شه واین داستانا دختراش هرکدوم سر زندگی خودشونن وبه سختی ماهی یه بار میان خونه مادرشون

دوسال خودم بردمش آوردمش حتی تاندون دستش مشکل داشت مرتب میبردمش فیزیوتراپی،غذام درست کردنی اکثرا زیاد درست میکردم که برااونام بفرستم ،بگذریم

زد من باردارشدم بازم باوجود بارداریم دو جلسه بردمش دکتر بعد یه سری اتفاقا افتادو لک بینی داشتمواین حرفا دکتر گفت پله ابنا برات سمه فقط استراحت مطلق،ازینور ویار شدیدیم دارم وخانوادمم پیشم نیستن یکبار نشد یه کاسه سوپ برام بفرسته،ازاول ماه رمضون خونش افطاریه خواهربرادراش ودختراش هرروز یکی اونجاست نکرده  بیاد یه  حالمو بپرسه 

میدونی دنیا پرشده از آدمای نمک نشناس 🙂که آدمو از خوب بودنش پشیمون میکنن

من یه خواهر دارم وقتی مجرد بودم ۲۴ ساعته بهم چسبیده بود هر روز میرفتیم کافه بحساب من چقدر خودش و بچش سفر بردم با هزینه خودم پول چقدر خرجشون کردم حالا که ازدواج کردم یه خیابون باهام فاصله داره پاشو نذاشته تو خونه من وقتی حامله بودم بچم دنیا اومد الان بچم ۸ ماهشه انقدر تنهام حوصله ام سر میره هر بار بهش پیام دادم خونه ای بیام پیشت گفت نه بیرونم این که دیگه مادرشوهرته اصلا ازش انتظار نداشته باش اصلاااا

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من مادرشوهرم جوونه اما قندخون اینا داره و دیالیزیه،راستش دلم براش میسوخت که با وجود دختراش کسی نیست ...

چقدر درکت کردم واسه تک تکشون تو بدترین شرایط مث دختر و خواهر بودم اما تو حال بدیم حتی زنگ نزدن بپرسن حالت چطوره🥲

مغزم پرحرف تر از دهنمه!