2777
2789

خیلی ناراحت شدم خورد توذوقم این مرد هیچ وقت تعریف کردن بلد نیست فقط بلده برینه ب ادم

بعد کف اخه جنبه تعریف نداری 

منم گفتم مهم خودمم ک دوسش دارم

همه ام توسالن ک نوبت بودن گفتن مث این بزن برامون 

ولی هرچی ام پیش خودش خودمو ننداختم 

ولی خیلی ناراحت شدم خیلی بدتراعتماد بنفسمو گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خدایی همون روز اول تا یه هفته خیلیییی پررنگه و سن ادم شدیداااا میره بالا

درسته اونا گفتن مثل ما بزن منظروشون مدل ورنگش بوده

وگرنه چون پررنگه سن ادم میره بالا بعد یه هفته تازه خوشگل میشه

ولی خب نباید پارتنرتون میگفت

مردا همشون همونن

به نظرم با این حرف حق داشتن یه پارتنر خوب رو ازش نگیریم 

چون واقعا همه اونطوری نیستن اگه بهش حس ناکافی بودن میده یا هیچ ذوقی نداره باید کسی رو پیدا کنه که لیاقتش رو داشته باشه 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

خب شاید خوشش نمیاد ..

منم اصلا میکرو دوس ندارم ..اما خب هیچوخ اینقد مستقیم ب کسی نمیگم ریدی ..

مگر اینکه خیلی بهم نزدیک باشه و باهاش راحت باشم اونم قبل کار بهش میگم خوشم نمیاد ن بعدش ..