2777
2789

اوه اوه نگیر

ما چندسال پیش گرفتیم پدرمون دراومد انقدر بهره گرفت که خدا میدونه بعدشم بخاطر دوتا قسط که دیر پرداخت کرده بودیم بهره ی کاملشو رو گرفت چک ضمانتمونو پس نمیداد. اصن یه وضی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم یه طرح هستش اسمش و الان فراموش کردم من تقاضای وام ۵۰تومنی دادم بعد تشکیل پرونده دادم یه کارمند بردم دو تا بازاری بعد یک روز قبل کرفتن وام ۱۲ریختم تو. حسابم که مسدود شد بعنوان وثیقه که وام تموم شد بهم پس میدن وامش ۱۸درصد هستش بعد ۵۰میلیون به حسابم ریختن فردایش در واقعه۳۸توممن به من وام دادن ۶۰ماه ماهی یک میلیون و. پانصد هم قسطش میشه

واااااااااااااااای

خدا لعنتشون کنه.

حرااام اندر حرااااام

ما ۷ تومن گرفتیم الان شده ۲۷ تومن

بقرآن نتونستیم جریمه هاشو بدیم رو اونم داره سود میاد

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بانک ملل هم وام میده هر. چقدر بزاری سه برابر میده مثلا اگه ۵تومن بزاری ۱۵میده البته اون ۵تومن اولیه رو وثیقه میزاره تو حسابتون بعد از باز. پرداخت وام میده بهتون البته باید تا دو هفته ۵تومن تو بانک باشه قبل از پرداخت وام اونم ۱۸درصد هستش

سلام  عزیزم ثامن رو نمیدونم من ماه پیش از بانک قوامین وام گرفتم یک هفته ایی ۵۰میلیون البته ۱۲می ...

عزیزم اسم طرحش رو میپرسی برام. خیلی نیاز ب وام داریم باید انشاءالله همین چند روز وام بگیریم.. و شوهرم شغلش ازاده بهش وامو میدن؟ 

من زشت کی ام 😀😂