2777
2789
عنوان

باردارم دلم خیلی گرفته

1112 بازدید | 106 پست

باردارم الان داشتم نماز میخوندم اشکام همینجور میومد از دست اطرافیان . زن داداش بزرگم ک بهم گفت الان دیگه مد نیست کسی سیسمونی بده اون یکی زن داداش ام ب مامانم گفته بود بعد زایمان ب دخترت بگو براش پرستار بگیرن خیلی دلم گرفته الان نزدیکه هفت ماهمه هنوز ن سیسمونی هیچی ،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چیزی بگم 

دوستمن الان کنار من بود جوری از نداشتن بچه زجه میزد دلم براش کباب شد خدا هدیشو یه تو داده بزار بگن اونا چ بدجنسی هستن به زن باردار تیکه میندارن اما ازت خواهش میکنم برای کسایی که در انتظار بچه هستن به خصوص دوست منم دعا کن

سلام عزیزه دلم 

قربون اشکات بشم🥺 خودتو اذیت نکن، آروم باش  غصه نخور خدا بزرگه ، بسپار بهش، کاراتو درست می‌کنه 

میشه برای منم دعا کنی باردار بشم

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم
رک ب زنداداشات بگو گوه خوریشون ب شما نیومدههه ک دخالت میکنین اتفاقا سیسمونی خیلیم مده نگهداری ام فوق ...

اکه بدونی چ زندگی مرفهی دارن سالی چند بار سفر خارج ،تو قصر زندگی میکنن ،من کلا بد شانسم ب من ک میرسه آب دریا خشک میشه

سلام عزیزه دلم قربون اشکات بشم🥺 خودتو اذیت نکن، آروم باش غصه نخور خدا بزرگه ، بسپار بهش، کاراتو در ...

دعا میکنم بی دغدغه باردار شی و دوران بارداری خوبی داشته باشی بدون اشک و ناراحتی