2777
2789
عنوان

متن تولد داداش

799 بازدید | 19 پست

امشب تولد داداشمه میخوام عکسشو استوری کنم 

یه متن زیبا بگید اینم بگم با داداشم خیلی رفیقم خیلی پایه هست از اینا نیست گیر بده الکی غیرتی بشه و غر بزنه و همه رازامونو بهم میگیم و دوسال ازم بزرگته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی تولدش مبارک باشه:)

ایده:

🍉 : تولدت مبارک باشه بهترین برادر دنیا دنیا ، امیدوارم همیشه لبخند روی لبت باشه و امسال به هر آرزویی که دلت میخواد برسی و هیچ وقت ناراحت نباشی، بازم تولدت مبارک داداشی🪷

بزرگ ترین پشیمانی‌ام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..

داداشِ مهربونم مرسی که با منی تو

انقده مهربونی ، میبری هر دلی رو

تولدت مبارک ، فرشته ی زمینی

برای من همیشه ، عزیز و بهترینی

از همه ی شبا من ، امشبو میپرستم 

چون خدا دستِ تو رو ، گذاشته توی دستم

[عاشقتم ای داداشیِ مهربونم]

اخی تولدش مبارک باشه:)ایده:🍉 : تولدت مبارک باشه بهترین برادر دنیا دنیا ، امیدوارم همیشه لبخند روی ل ...

این خوشگله ولی یه چی میخوام خاص باشه 

یبار عکسشو با این متن استوری کردم نوشته بودم که داداش داشتن که مهم نیست مهم اینه بهترین رفیقت داداشت باشه 

بنظرم خاصه

این خوشگله ولی یه چی میخوام خاص باشه یبار عکسشو با این متن استوری کردم نوشته بودم که داداش داشتن که ...

قشنگه اینم

اگه تو این سبک می‌خوای این هست:

تو نه تنها برادر بزرگتر من هستی، بلکه یک رفیق و حامی برای منی🪷 تولدت مبارک

بزرگ ترین پشیمانی‌ام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..

این خوشگله ولی یه چی میخوام خاص باشه یبار عکسشو با این متن استوری کردم نوشته بودم که داداش داشتن که ...

قشنگه اینم

اگه تو این سبک می‌خوای این هست:

تو نه تنها برادر بزرگتر من هستی، بلکه یک رفیق و حامی برای منی🪷 تولدت مبارک

قشنگه اینماگه تو این سبک می‌خوای این هست:تو نه تنها برادر بزرگتر من هستی، بلکه یک رفیق و حامی برای م ...

اینم تقریبا شبیه اونه یه چی دیگه میخوام 🥲

اینم تقریبا شبیه اونه یه چی دیگه میخوام 🥲

تو گوگل بزنی میاره✅️

مورد ها بیشتره بهتر میتونی انتخاب کنی✅️🥰