سلام بچه ها خوبین
قانون جذب اینطوری کار میکنه که باید اون چیزیو که میخوای باور داشته باشی که داری و روش تمرکز کنی ، اگه روی چیزای منفی تمرکز کنی و بترسی همون میاد طرفت ، چرا خیلیا از چیزی که بترسن براشون اتفاق می افته چون باورش دارن ، شما هم اگه پول میخوای و پول نداری به کسی نگو من پول ندارم یا مثلا خدایا بهم پول بده ، وقتی این حرف رو میزنی ارتعاش فقر رو برای کائنات میفرستی و کائنات فقر و بدبختی رو بهت میده، خیلی چیزا هستند که روی باور ما تاثیر میذارند،مثلاً حرفهایی که دیگران به ما میزنند یا حرفهایی که ما به دیگران میزنیم یا فیلمی که تماشا میکنیم، الان اکثر فیلمهای ایرانی در مورد فقر و بدبختی مردم ساخته شده حالا چه طنز باشه و چه طنز نباشه واسه همین مردم فقر رو باور کردن،و واسه همین بیشتر مردم توی فقر دارن زندگی میکنند چون این فیلما باور مردمو عوض میکنه،
واس جذب میتونی از اعداد تسلا استفاده کنین ، اعداد تسلا میشه 3,6,9 اول از همه شما باید به قانون جذب ایمان داشته باشی گه ایمان نداشته باشی نمیتونی جذب کنی،
روش اول : شما یه دفتر سفید بردارین و خواستتونو به صورت مثبت وسط برگه بنویسین تی که دارین خواستهتونو مینویسین تو ذهنتون خیال پردازی کنین و فکر کنین که به اون خواسته رسیدین باید خواستهتونو با رسیدی زمانی که دارین خواستهتونو مینویسین باید تو ذهنتون خیال پردازی کنین باید با احساساتتون بازی کنین و فکر کنید که بهش رسیدین ، وقتی که خواستتونو نوشتین سه بار با ته مداد زنید رو خواستهتون بعد دور خواستهتون یه دایره بکشین و ۶ بار بزنید رو خط دایره بعدش دور تا دور دایره رو با اعداد 369 پر کنید ،حتما باید بصورت لاتین باشه، بعد که صفحه پر شد ۹ بار بزنین رو اعداد تسلا این کار رو شما باید آخر شب انجام بدین یا صبح زود چون که آخر شب و صبح زود خیلی ارتعاش زیاده ولی تو روز هم میتونین انجام بدین، این کار رو تا ۹ روز انجام بدین بعد به قانون رهایی بسپارین،قانون رهایی این نیست که شما خواستهتونو فراموش کنید قانون رهایی یعنی اینکه شما مطمئنین که به خواستهتون رسیدین و باید رها کنین و نگران نباشید ، و اگر هم جذب نکردین دلسرد نشین به خاطر اینکه باورتون پایین بوده و نتونستین جذب کنید هرچه بیشتر بنویسین باورتون نسبت به جذب بیشتر میشه سریعتر میتونین جذب کنین،
روش دوم : ساعت ۳ صبح باید سه بار خواستتون رو به همون روش بالا بنویسین ،بعد ساعت ۹ خواستتون رو ۶ بار بنویسین ، و ساعت ۶ بعد از ظهر هم ۹ بار خواسستون رو بنویسین ، همینطور این چرخه رو ادامه بدین تا ۲۱ روز بعد رهاش کنین، البته ساعت هاش مختلفه ولی من اینطور جذب کردم با روش دومی جذبم بهتر بود ، اگه دقت کنین این اعداد بخشپذیر هستن هرطور که حساب کنین ، وقتی تونستین خوب این اعدادو درک بکنین ساعت رو که نگاه کنین میفهمین کی بنویسین و چند بار بنویسین ، حتی ممکنه ساعت ۱۲ باشه چون این عدد جذو عدد خاص حساب میشه.
فقط اینو بدونین که ضمیر ناخودآگاه خیلی ساده هست و هرچی که بشنوه و ببینه سریع باور میکنه پس اگه تو بگی پول دارم قبول میکنه که پولداره واسه همین ارتعاش میفرسته واسه کائنات ،و حتی اگه به کس دیگه بگی تو پول داری این برمیگرده به خودت و تو پولدار میشی، برا همینه که میگن دروغ و غیبت خوب نیست چون هرچی بگی همون اتفاق می افته ، اگه به دروغ بگی من بدبختم یا حتی به شوخی بگی ، ناخداگاه جدی میگیره و این پیغام رو میفرسته برا کائنات ، و کائنات هم با انرژی چند برابر میفرسته برا طرف ، الان تو جامعه هرکس که ببینی بی پوله باورشو درباره پول بپرسی بهت یه چیز منفی میگه ، برا همین منفی رو جذب میکنه ، و تا میتونین شکرگزار باشین ، شکرگزاری واقعا هم جذب میکنه هم حال دلو خوب میکنه، تو روش دوم هر تعدادی که شما خواستتون رو نوشتین باید از خدا جداگونه پایین صفحه سپاس گزاری کنین،
روش سوم : این روش رو خودم ساختم ، ساعت ۱۲ شب خواستتون رو ۲۱ بار با شکرگزاری بنویسین ، بعد ساعت ۵ صبح قبل از طلوع افتاب ،اونم ۲۱ بار بنویسین ،این دیگه زمان مشخصی نداره شما ۲۱ روز که بشه ناخداگاه باورت عوض میشه کم کم بعد که بیشتر بنویسی ایندفعه جذب میکنی
خیلی ممنون که تا این جا باهام همراه بودین عزیزان ❤️❤️❤️❤️امیدوارم که بدردتون بخوره
@matiiineeh
@nazi5678
@kapitanam
@ماوراطبیعی
@ساحل_ارامشمم
@samera77