2777
2789
عنوان

همونم ک گفتم خواهر شوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 56 پست

خلاصه همسرمم اومده نشسته دوباره خونشون

عموش دخترمم برد

قضیه رو ب مامانمم گفتم 

گف کشش دادن سختت شد پاشو خودت بیا ولی دخترتو نیار

موندم چیکار کنم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت با شوهرت چیه!؟بنظرم باهاشون بحث نکن چون هیچ وقت پشتیبانت نیستن اعصابتو بیشتر خرد میکنن

تاپیک قبل هست

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
خلاصه همسرمم اومده نشسته دوباره خونشونعموش دخترمم بردقضیه رو ب مامانمم گفتم گف کشش دادن سختت شد پاشو ...

اره دخترت  رو نبر

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
چه وحشی ان باغ وحشی ان؟

منم دیوونه کردن 

چقدر اعصابم خورد شده از دستشون کاش اگر پدر شوهرت یکم ادم تره با سیاست نرمش کنی اون با شوهرت هی حرف بزنه ب مرور درستش کنی 

اوضاعت جوریه ک خیلی زمان میخوای برا اصلاحش باید صبور باشی و با سیاست

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

پپرشوهرم دخترمو اورد گف خودتو عذاب نده فلانگفتم با بچت حرف بزن دیگ حسته م گف اومدنی میگم بیاد خونه م ...

بحثتون با همسرتون سر چی بود؟

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

چقدر اعصابم خورد شده از دستشون کاش اگر پدر شوهرت یکم ادم تره با سیاست نرمش کنی اون با شوهرت هی حرف ب ...

کم اوردم خستم یهنی له شدم خورد وخاکشیرم

بحثتون با همسرتون سر چی بود؟

تاپیک قبل هس

عزیزم یکم تاپیک قبلتونو خوندم از این خانواده های عتیقه نصیب منم شده😐

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

عزیزم یکم تاپیک قبلتونو خوندم از این خانواده های عتیقه نصیب منم شده😐

خدا صبر بده خدا خوذش ی دریو برامون باز کنه

شما یا باید با سیاست کنترل کنی که مثل اینکه نمی خوای

یا برو و شرط مشاوره بذار ،قبلش برو پیش مشاور و توضیح بده و هماهنگ کن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
خدا صبر بده خدا خوذش ی دریو برامون باز کنه

با این وضع چرا بچه آورذی

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  
کم اوردم خستم یهنی له شدم خورد وخاکشیرم

خیلی شرایط سختی درکت میکنم ولی حس میکنم ی جاهایی ساده بودی ارزش قائل نشدی برا خودت که اینجوری هوا برشون داشته درسته با اینایی ک تعریف کردی ادمای خوبی نیستن هیچ کدومشون ولی شاید بشه با رفتار همسرتو طرف خودت کنی خودت تنها بری خرید دخالت خانوادش رو تو امور شخصیت تا میتونی کم کنی 

حالا ک بهونش جور شده رفتنتو خونه مادر شوهر خیلی کم کن دیگ مثل قبل گرم و صمیمی نشو با احترام ک بهونه ندی دستشون حدو حدودارو حفظ کن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

میدونی کی مشکلاتت حل میشه؟یکی اینک وقتی کمتر بقول خودت هق بزنی!دوم اینکه ب شوهرت بفهمونی اگ پای انتخاب بین برادر و شوهر بیفته،خواهرش شوهرشو انتخاب می‌کنه 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁