2777
2789
عنوان

سونوگرافی در مشهد

19434 بازدید | 38 پست

سلام خانمای مشهدی یه سونوی خوب و دقیق واسه غربالگری دوم میخام  کسی جایه خوب سراغ داره معرفی کنه؟

واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم

بله دکتر ازیتا اذریان  ابتدای بلوار بعثت بین رضا و ملاصدرا

تو یه ساختمون پزشکان هست

بسیار دقیق و مدرن هست دستگاهاشون

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
بله دکتر ازیتا اذریان  ابتدای بلوار بعثت بین رضا و ملاصدرا تو یه ساختمون پزشکان هست بسیار دقی ...

عزیزم شماره تلفن شونو دارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طاهره اشکیانی و دنیا فرخ خوبن اگه زن و مرد بودنش فرق نداره دکتر دواچی خیلی عالیه فقط واسه دواچی و فرخ باید صبح زود بری وقت بگیری 

خودم میرم پیش اشکیانی همه سونوهامو خیلی خوب بوده

خداوندا عاشقان را جان تو و جانان تو باش
یکی از تو کوهسنگی خیلی معروفه و خیلی هم کارش خوبه ولی یادم نیس اسمشو متاسفم

دکتر فرخ

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

ازیتا اذریان

بلوار بعثت پلاک 10

38429929

دنیا فرخ

خیابان کوهسنگی نرسیده به بیمارستان 17 شهریور پلاک124

38428239

من پیش هردو رفتم اذریان خیلی بهتره

آذریان اگه زنگ بزنی برای یه ماه دیگه نوبت میده اما

اگه حدود 2.5 ظهر بری مطب و اسم بنویسی 15 نفر اول رو پذیرش میکنن.دکتر هم حدود 4 میاد

من پیش هردو رفتم اذریان خیلی بهتره آذریان اگه زنگ بزنی برای یه ماه دیگه نوبت میده اما اگه حدود 2.5 ...

واییی ممنون عزیزم لطف کردی . پس سعی میکنم اذریانو بگیرم 

مشهد فقط اسفندیاری تو محتشمی

بعد اسفندیاری  طاهریان تو شاهد

اسفندیاری بهترین سنوگرافی مشهده از چند تا سنو گرافی شنیدم و چند تا پزشک تاییدش کردن

من تمام سونو های مهم و رفتم پیشش

تو هجده هفتگی بهم گفت که جنین کلاب فوت داره خیلی ها متوجه نمیشن اصلا

طاهره اشکیانی و دنیا فرخ خوبن اگه زن و مرد بودنش فرق نداره دکتر دواچی خیلی عالیه فقط واسه دواچی و فر ...

مرسی عزیزم نه فرق نداره زنو مرد بودنش فقط میخام کارش خوب باشه