2777
2789

کتاب تست کنکور از درسهای دین و زندگی و عربی و فارسی ....

میخوام کنکور زبان بدم کتاب ندارم بخونم بجز کتابای مدرسه....فعلا هم پول ندارم بگیرم😞 هرچی دارم میذارم کنار واسه جهیزیه 

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم شهری؟

اصفهان

هرشهری باشی اگه بتونی با پست برام ارسال کنی هزینه پستشو من میدم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
من شمالم اگه شمالی هستی در خدمتم❤❤

اصفهانم

ولی با پست میشه فرستاد

کدوم شهر؟

اصفهان

اگه اصفهان نیستی میتونی پست کنی پول پستشو میدم