2777
2789
امروز رو بگذاریم روی مرتب کردن کابینت و دستمال کشیدنشون و تا شب فقط کابینت باشهفردا یخچال و فریزر رو ...

فردا کلا خونه نیستم کشیکم 

دیشبم کشیک بودم سه ساعت شبو خوابیدم فقط

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا کلا خونه نیستم کشیکم دیشبم کشیک بودم سه ساعت شبو خوابیدم فقط

خب پس بخواب و بیا امشب از 6 تا 10 شب اشپزخونه رو تمومش کنیم

ببین این خانمی که کمکم میومد باورت نمیشه تو 8 ساعت کل کارا رو میکرد اول اشپزخونه ...بعد اتاقها بعد پذیرایی..یعنی دو میومد ده شب میرفت ..ماشاالا صبح ها هم نظافتچی بانک بود جالبه 55 سالشم بود 

خب پس بخواب و بیا امشب از 6 تا 10 شب اشپزخونه رو تمومش کنیمببین این خانمی که کمکم میومد باورت نمیشه ...

اونقد کار کرده حرفه ای شده🤣

خوبه امسال نگفتی بیاد؟

شوهر من ک کلا مخالفه اصلا عصبی میشه بگم کسی بیاد کمک

اونقد کار کرده حرفه ای شده🤣خوبه امسال نگفتی بیاد؟شوهر من ک کلا مخالفه اصلا عصبی میشه بگم کسی بیاد ک ...

نه خیلی خوبه و زن بی حاشیه ای هست دوسش دارم اخلاقا و تمییز کاری هم از کار نمیزنه

نمیدونم چرا الان ها حوصله کسی رو ندارم بیاد تو خونه وول بخوره.....نمیدونم خیلی ادم گریز شدم ...وگرنه هر سال این خانمه رو میاوردم 

خب من دو تا کابینت دیگه رو که بیشتر ظرفهای ریز و خرت و پرت ها اونجا بود تمییز کردم. روی کابینت های هم دستمال کشیدم با مایع ظرفشویی دیوارهاشم نصفشو کشیدم و میرم الان بیرون تا ساعت ده بیام و بقیه رو ادامه بدم...رفتم یه دوش گرفتم ارایش کردم برم بیرون  یکم حال و هوای عید رو ببینم ...دل خوشی دارم

ساعت 10 بقیه کارو شروع میکنم .....اشپزخونه رو امشب تا ساعت 1 هم شده تمومش میکنم و فقط یخچال و فریز بمونه برای فردا ....

فردا اتاق ها رو هم تمییز میکنم ...

دوشنبه تا ظهر نیستم و وقتی بیام خونه باز قهوه میخورم و پذیرایی رو تمییز میکنم و لوسترا رو دستمال میکشم...

باید تا 3 شنبه تمومش کنم و 4 شنبه و پنجشنبه برم خیابون بگردم

خب من دو تا کابینت دیگه رو که بیشتر ظرفهای ریز و خرت و پرت ها اونجا بود تمییز کردم. روی کابینت های ه ...

عالیع خسته نباشی عزیزم

من مهمون اومد خونم 🤦🏼‍♀️