2777
2789

چ سنی بود بچه 

چکار کرده بود 

یعنی دادو بیدادا از چ سنی شروع میشه

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم نمیاد 

ولی حدودا از سه سالگی به بعده که یه کم حالیشون میشه

قبلش واقعا درکی ندارن از خوب و بد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یادم نیست واقعا ولی چهار سالشه الان گاهی خیلی کلافه ام میکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دو دقیقه پیش ۱۴ سالشه

اولین بار چهارده سالگی !!!!!!!!!

عجب صبری داری

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

همین الان ک تو شکممه🤐😂😂😂یه بار گفتم عهههه دردم میاد خب نزنم

اوخی خدا حفظش کنه 

من خودمو یادم نیست ولی یادمه مامانم کی اولین بار داداشم رو دعوا کرد😂

دو نیم سه  سالش بود داداشم، قرار بود از شهرستان برامون مهمون بیاد مامانم خونه رو جمع کرده بود و تمیز کرده بود برق میزد 

رفت حموم به منم نگفته بود میره حموم من حواسم به داداشم اصلا نبود  تو اتاق بودم داشتم درس میخوندم در بسته بود 

یهو دیدم صدای داد و بیدار از بیرون میاد داداشم دوتا بسته پودر لباس رو گرفته بود دوررر خونه چرخونده بود قشنگ ردش هرجااا که رفته بود معلوم بود 😂😂انقدرر دعواش کرد 

بعد هیچی دیگه با قاشق افتادیم جمع کردیم پودرارو

این نیز بگذرد...

اولین بار چهارده سالگی !!!!!!!!!عجب صبری داری

اولین بار ۶ سالش بود یه بچه ای تومدرسه دستشو گاز گرفته بود کلاس اول بود اون پسره کلاس سومی بود گفتم اینبار میرم مدرسه ولی دفعه دیگه خودت ازخودت دفاع کن خیلی دعواش کردم اون پسره رو اخراج کردن چون بشدت ازار میداد بچه هارو هرکی خوراکی داشتن مثل وحشیا بهشون حمله میکرد بامداد میزد ب چشم بچه ها گاز میگرفت اصلا طبیعی نبود یچیزی اونورترازبیش فعالی مدیر عذرش وخواست

من خودمو یادم نیست ولی یادمه مامانم کی اولین بار داداشم رو دعوا کرد😂دو نیم سه سالش بود داداشم، قرا ...

الان شیرینه ولی 😍

الان بزرگ شده ۱۱ سالشه😁

خدا حفظش کنه