2777
2789
عنوان

به پستچی چقدر عیدی میدین

168 بازدید | 13 پست

سلام، امسال به پستچی معمولا چقد عیدی میدین؟ پستچی گفت عیدی بدید، منم کارت دادم داداشم بکشه آیفون زد چقد بکشم گفتم 50 تومن (حسابم زیادم پول نداشتم) ولی بعدش خجالت کشیدم گفتم کاش حداقل صدتومن میدادم، پنجاه تومن پول پفکه🤦🏻‍♀️

الانم چند ساعته خودمو سرزنش میکنم🫡

هیچی

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدید بود

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

دو میلیون😒😒😒😏😏😏

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
مگه ب پستچی هم انعام میدید ؟

خیلی پستچی وظیفه شناسیه یادمه تا روز عید هم بسته هامون میرسوند دستمون سالای قبل، اگه نباشیم هم زنگ میزنه بهمون که به همسایتون تحویل بدم؟

بخاطر همین عذاب وجدان گرفتم

تو حسابمم اونقد پول زیادی نداشتم بدون فکر گفتم پنجاه

پستچی و عیدی؟ نشنیده بودم . مردم چقد دنباا کندن افتادن سرویس خواهرمم عیدی میخواد😐😐😐

پستچی ما خیلی وظیفه شناسه تا روز عید بسته های مردم میرسونه دستشون، واقعا بقیه پستچی ها اینجوری نیستن، خودشم باهاش تماس بگیریم جواب میده، حقش بیشتر بود🫠