2777
2789
عنوان

داره پز میده یا ذوق داره

91 بازدید | 7 پست

من سه چهار روز پیش به دوستم  گفتم امسال لباس نمیخرم یه چند ماه دیگه میخرم برادرام خریداشون زیاد شد ...تا اینو شنید دیگه‌ هر روز توی تلگرام برام عکس مانتو می‌فرسته میگه اینو از فلان پیج سفارش دادم قشنگه؟ یا اینکه زنگ میزنه میگه دو تا شلوار جین خریدم از فلان جا ..کیف خریدم از فلان جا ..کفشو سفارش دادم ...ست عروسکی لباس تو خونه ای سفارش دادم بعد عکسشو میفرسته، شال خریدم یک میلیون طلاییه داره پز میده یا من توهم زدم چون من نخریدم یه طورایی میخواد دلمو بسوزونه؟ چون رگباری عکس می‌فرسته و درباره خریداش حرف میزنه قبلا که منم لباس میخریدم این کار ها رو نمیکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات مهمه که با چه منظوری عکس میفرسته؟

راستش آره اگه بدونم اهل پز دادنه اونم به منی که براش همه کار کردم دیگه نمیتونم به چشم دوست صمیمیم ببینمش چون من با این آدم از دبیرستان دوستم برام فرق داشت با دوستای دیگم

راستش آره اگه بدونم اهل پز دادنه اونم به منی که براش همه کار کردم دیگه نمیتونم به چشم دوست صمیمیم بب ...

برات مهم نباشه، قرار نیست آدما کامل باشن، همه ممکنه یه کارای نچسبی انجام بدن. 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓