2777
2789

؟

از اول بارداری چه علائمی داشتین؟دختر بود یا پسر؟

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

هفته ی ۱۲ دکتر گفت درست هم بود.

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمو تو آنومالی گفتن پسرمو تو سه ماهگی.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

۱۳ هفته و درست بود

۱۳ هفته و چندروزت بود؟

من ۱۱هفته و ۶ روزم ینی فردا ۱۲ تموم میشه معلومه؟

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
۱۳ هفته و چندروزت بود؟من ۱۱هفته و ۶ روزم ینی فردا ۱۲ تموم میشه معلومه؟

فک کنم۱۳ هفته و ۱ روز بود 

اگه جای خوبی بری احتمالا معلوم بشه

ملکه الیزابتم ترکوندید دوباره اومدم پروف دستای خودم و شوهرم هست به پشماش کاری نداشته باشید

هفته ۱۴ دختر🥰

علائم هم تهوع و استفراغ نداشتم، نسبت به بوها خیییییلی حساسم، روزی ۱۰ بار لباس عوض میکنم و دوش میگیرم، عصرها افت فشار و سوزش جعده و سردرد دارم، ویار هم چیز‌خاصی نیست ولی ا۱لا چیزهای شیرین دوست ندارم و بجاش عاشق شوری ... خیارشور و دوغ، وزنم تقریبا ثابت مونده در‌کل ۱ کیلو و ۳۰۰ اضافه کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
هفته ۱۴ دختر🥰علائم هم تهوع و استفراغ نداشتم، نسبت به بوها خیییییلی حساسم، روزی ۱۰ بار لباس عوض میکن ...

ای جانم سلامت باشید در کنار دختر نازت😍🥺❤️

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

ای جانم سلامت باشید در کنار دختر نازت😍🥺❤️

فداتشم‌ مرسی عزیزدلم، الهی که شما هم همیشه سلامت باشی و مراحل بارداری و ب راحتی بگذرونی 🥰🥰

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فداتشم‌ مرسی عزیزدلم، الهی که شما هم همیشه سلامت باشی و مراحل بارداری و ب راحتی بگذرونی 🥰🥰

قوربونت ❤️آمین انشالله شمام صحیح و سالم پرنسس خانومو بغل بگیری و کلی با هم کیف کنید مادر دختری😍

قوربونت ❤️آمین انشالله شمام صحیح و سالم پرنسس خانومو بغل بگیری و کلی با هم کیف کنید مادر دختری😍

😍🥰😘🙏

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هفته ۱۴ دختر🥰علائم هم تهوع و استفراغ نداشتم، نسبت به بوها خیییییلی حساسم، روزی ۱۰ بار لباس عوض میکن ...

منم عاااشق شوری ام از بس که میترسم فشارم بره بالا ورم کنم.

خیارشور خالی خالی میخورم. دووووغ نگم برات

منم عاااشق شوری ام از بس که میترسم فشارم بره بالا ورم کنم.خیارشور خالی خالی میخورم. دووووغ نگم برات

منم همینم🫤🫤 هیچ ویار خاصی ندارما، اینکه چیزی‌بخوام و... گیر دادم ب دوغ و خیارشور، خیلی از ورم و فشار میترسم، هفته ۱۶ تازه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم همینم🫤🫤 هیچ ویار خاصی ندارما، اینکه چیزی‌بخوام و... گیر دادم ب دوغ و خیارشور، خیلی از ورم و فش ...

دقیقا منم ویار خاصی ندارم. البته من 9هفته ام و هنوز جنسیتش مشخص نیست.