2777
2789
موقع هالووین و کریسمس که خوب شادی میکنین ب نوروز میرسه چه عیدی میشه

ما ک ایران نیستیم خوشبحالم شما حداقل

قراره اول تو کافع گوشیه دختره زنگ خورد دستشو برد توکیفش هرچی میگشت پیداش نمیکرد گفت نکنه توخونه جاگذاشتمش،اونجابودکه فهمیدم این همونه ک دنبالشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حجم عکس بسیاار بالا بود پدرم در اومد 

بازاررر کرمان 

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

چرا انقدر طول میکشه عکس منتشر شه؟🤨😵‍💫

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

خیلی حالم خوب شد با تاپیکت عزیزم دلم گرفته بود که همش خونم اما بادیدن عکسات حس کردم منم ازنزدیک شاهد این زیبایی ها بودم

حال دلت همیشه خوش دلت همیشه بهاری ،سال نو پیشاپیش مبارک

خیلی حالم خوب شد با تاپیکت عزیزم دلم گرفته بود که همش خونم اما بادیدن عکسات حس کردم منم ازنزدیک شاهد ...

قربونت عزیزم منم خیلی خوشحال شدم که حال دلتون خوب شد پیشاپیش سال نوی شما هم مبارک🥰💗

"👩🏻‍⚕️📚☕"