2777
2789
عنوان

میشه بیای پریود و بارداری

49 بازدید | 9 پست

۳ ۲ روز تاخیر بی بی چکم منفی شد حالم خیلی بده این ماه خیلیامیدوار بودم اصن استرس نداشتم 

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید زود بیبی زدی گلم

دیگ هیچ امیدی ندارم

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

گلم زود زدی بیخیال بهش تا حداقل یه هفته بگذره دوباره بزن

جیغ حال دلم خرابههه

باور کن بی بی چک منفی خیلی بهتر از سقطه،منم حال دلم خرابه

الهی بگردم 

من دیگ از خداهم گله دارم بخدا

الهی بگردم من دیگ از خداهم گله دارم بخدا

نه عزیزم مگه چند سالته؟۹ ساله بچه میخوام دو سال پیش یه سقط داشتم،الانم علائم‌ بارداریم محو شده و مشکوک به سقط.. چند وقته اقدامی؟تا زیر یکسال طبیعیه

نه عزیزم مگه چند سالته؟۹ ساله بچه میخوام دو سال پیش یه سقط داشتم،الانم علائم‌ بارداریم محو شده و مشک ...

۸ ماهه ب زودی یکسال میشه 

عزیزم مشکلتون چیهه