2777
2789
عنوان

لطفا بیایددددددد

43 بازدید | 7 پست

خانومایی که از رژیم  و این چیزا سر درمیارن به کمکتون نیاز دارم😭

من از آذر تا الان ۲۶کیلو کم کردم و از 78 رسیدم 52

الان نمیدونم چطور باید وزنمو ثابت نگهدارم

اگه کل هفته رژیم باشم و دو بار در هفته بالای ۱۵٠٠کالری بخورم مثلا اون چیزی که هوس کردم🥲به نظرتون ثابت میمونه وزنم؟ آخه ۴ هفتست اینکارو دارم انجام میدم و یک کیلو هم کم کردم😭😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریزش مو نگرفتی ؟! چقدر تو بازه ی زمانی کم اینقدر کم کردی خوب نیست آخه

نه

حقیقتا از یجا به بعد آنورکسیا(کم خوری عصبی) گرفتم و بدون اینکه دست خودم باشه خیییلی کم میخوردم و هی کم و کم تر میشد وزنم🥲

کم کم برگرد به روتین روزانه ات ولی کلا شیرنی و اینارو حذف کن من سر بارداری ۹۰ کیلو شده بودم پنج ماه رژیم سفت و سخت گرفتم بعدش هم کم کم برگشتم به عادت غذایی قبل بارداریم الان حدود ۳ ساله وزنم ثابت رو ۶۰ عه

میتونم بپرسم چجوری کم کردی منم هفتادو پنج کیلوام

با رژیم زیر ۳٠٠کالری

ولی خب شما اگه میخاید سالم کم کنید وزنتون رو نگیرید ازین رژیما چون آسیب میزنه به بدن

با رژیم زیر ۳٠٠کالریولی خب شما اگه میخاید سالم کم کنید وزنتون رو نگیرید ازین رژیما چون آسیب میزنه به ...

میشه یکم توضیح بدی 

هرروز زیر سیصد کالری خوردی؟

من خودم ده کیلو کم کردم از هشتاد و پنج شدم هفتاد و پنج

ولی انگار هفتاد و پنج قفل داره پایین تر نمیام 

سلام منم آنورکسیا داشتم البته یه مدت کوتاه تری... الان شیش ماهه بولیمیا دارم ۴ - ۶ کیلو اضافه کردم تو این دوره ( وزنم بین ۴۷ تا ۵۰ نوسان داره)

نگران نباش تو تا وقتی که به اندازه کالری نیاز روزانه ات غذا مصرف کنی، حتی یک گرم هم وزن اضافه نمیکنی. به طور معمول کالری مورد نیازت باید ۱۶۰۰ باشه. تو با این ۱۶۰۰ کالری همشو کیک هم بخوری چاق نمیشی.

من خودم هرچی خواستم خوردم فقط زیر ۷۰۰ کالری تو دو ماه از ۵۴ شدم ۴۷ (وسطش هم کلییی رژیممو خراب کردم و پرخوری کردم البته)

حتی روزایی شده بود فقط ۶۰۰ کالری کیک و بیسکوییت خوردم اما بازم وزنم کم شد بدون ورزش

نگران نباش هرچی دلت میخواد اندازه کالری فقط بخور