2777
2789
عنوان

پیام نامزد دوستم در مورد مهریه..تاپیک دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 39 پست

بستگی به دیدگاه انسان به زندگی داره.خوب توی کشور ما که قوانین زیاد به نفع خانمها نیست یه جورایی مهریه لازم البته با نظر دوست عزیزی که فرمودن مهریه ارزش زن رو تعیین میکنه به شدت مخالفم ولی دوست شما چون قرار نیست داخل ایران زندگی کنه میتونه بیشتر فکر کنه.بستگی به دیدگاه دوطرف به زندگی داره.مثلا من خودم اول زندگی از همسرم مهریه نخواستم ولی در طول زندگی هر وقت چیزی خریدیم همسرم میگه تو برادریتو به من ثابت کردی و حتما سه دونگشو به نام من میزنه با اینکه من کار هم نمیکنم.همه چیز به انسانیت بستگی داره

من به آن میارزم که در این قربانگاه تو بدادم برسی تو نجاتم بدهی از غم بی همنفسی.تو به آن میارزی که گریه بارانم را به تو تقدیم کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بگو از الان وا نده ها 

اولا ک مهریه رو دخترو خانوادش مشخص میکنن 

بعدم اگه کوتاه بیاد پسره راهشو یادمیگیره دیگه راحته

مثه منه خر طی نکنه. ک هی گفتن ارزش دختر ب مهریه و سکه نیس! مگه معاملستو.... منم خر شدم😔😔

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  

من اگه عاشق کسی باشم و شرایط ازدواج برابر داشته باشم، یعنی همه حقوق مساوی با مرد یه دونه هم مهریه نمیزنم. 

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

شوهرعمه من داشت با عمه ام ازدواج یکرد

پدرم گیر داد باید خونه بندازی پشت قباله 

اونم گفت من مهریه ای که خودم نتونم بدم رو قبول ندارم من مهریه رو خودم میخوام بدم نه پدرم!

حرفش منطقی بود چون مهریه عندالمطالبه هست و اون باید بده. 

اما مثه این پسر وقیح و بی ادب نبود

و آخرش پدرم راضی شد و اونا ازدواج کردن الانم یه تا بچه دارن. عمه ام راضیه اما زبونش هنوز سر عمه ام درازه و به نظر من قدرش رو نمیدونه اونقدر که بقیه مردای فامیلمون میدونن‌.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
آخه لباس عروس هم گرفته تازه عاشق همن

عزیزم مرد باید یکم بخاطر زنی که عاشقش هست از خودش نرمی نشون بده . نه سیخ بسوز نه کباب حد اقل ۱۰۰ تا بزارن . از الان بخاطر دختره از خودش انعطاف نشون نده تا اخر عمر نمیده....

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠

مهریه بنظرمن الکیه من که خیلی هارادیدم که نمیدن هرچندعندالمطالبه س بعدم براخدایی نکرده طلاق مرده طلاق نمیده تامهریه ت راببخشی من دوستم اینطورشد

ببین اگه هم رادوست دارن واقعامیدونن میسازن باهم خودشادرگیراین مسایل نکنه