2777
2789
عنوان

نورم اسکین 20

65 بازدید | 9 پست

امروز رفتم دکتر واسه جوشام

خیلی جوش ندارم‌ انچنان ولی دکتر بهم دو بسته نورم اسکین داده میشه ۲۰ تا روزی یدونه باید بخورم

عوارض داره؟حقیقتا خیلی ترسیدم 

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿

خشکی لب ها بائو آب زیاد بخوری مثلا شبا آب بخور

ک لبات خک نشه یا بالم لب بزن 

من میخوردم عالی بود راضی بودم ازش

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

خشکی لب ها بائو آب زیاد بخوری مثلا شبا آب بخورک لبات خک نشه یا بالم لب بزن من میخوردم عالی بود راضی ...

شما چندبسته مصرف کردید؟جوشاتون کم بود یا زیاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چندبسته مصرف کردید؟جوشاتون کم بود یا زیاد؟

متوسط بود 

من زیاد استفاده کردم یادم نیست حتی الانم دارم 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

متوسط بود من زیاد استفاده کردم یادم نیست حتی الانم دارم

قبلش آزمایش داده بودین؟آخه میگن باید حتما قبلش آزمایش داد 

ببخشید هی سوال میکنم🥲

حقیقتا من خودم مثل چی پشیمونم که هشت ماه خوردم اولش اوکی بود ولی یمدت دیگه لبام بشدتتت خشک شد نمی‌تونستم یکم بخندم حرف و بزور میزدم بالم میزدم یکم فرق میکرد هر روز خون دماغ میشدم دستام انقد خشک شده بود نگم پری هم یمدت بهم خورده بود درسته جوشام بمدت بهتر شد پوستم مثل اینه اما بعد یمدت برگشت متاسفانه برای همین فهمیدم مشکل هورمونی چندانی نداشتم ...

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
قبلش آزمایش داده بودین؟آخه میگن باید حتما قبلش آزمایش داد ببخشید هی سوال میکنم🥲

نه  من دکتر نوشتا ولی ندادم بعدش دادم من همه چی نرمال بود 

من این چیزا برام مهم نی حقیقتا آزمایش ها بعد ها سال بعدش یادمه دادم 

ن گلم این چ حرفیه بپرس قشنگم سوالی داشتی 

عزیزم نخور این قرصو برای بعضی ها عوارضش شدیده

اصلا نخور یه ابرسان بهت معرفی میکنم

۷۰۰ و خورده ایه پولش از اون بخور استفاده کن 

خیلی عالیه با مشارکت شرکت فرانسه است

ولی اصلا قرص نهور اصلا

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن