2777
2789

شوهرم دستو بالش واقعا فعلا خالیه نمیتونیم جایی زندگی کنیم حتی مستاجری هم شاید نتونیم بریم بشینیم قرض داره هرماه کلی قسط وام میده شوهرم میره سرکار ولی چون در امدش خوب نیست پدرشوهرم فکرمیکنه ک سرکاره نمیره تاالان هزار بارگفته یا برو سرکار یا از خونه من برین بیرون

دوطبقه اس خونشون ما طبقه اولیم و اونا طبقه دوم

شوهرمم عصبی شد سر همشون داد زد کم منت بزارین بعدعید میرم هرجور شده بلندمیشم ازاینجا گورمو گم میکنم شده باشه میرم خرابه زندگی میکنم دیگ اینجانمیمونم

پدرشوهرم مادرشوهرم ۲۴ ساعته پشت منوشوهرم حرف میزنن بخدا همش الکی و از خودشون درمیارن میگن تا لنگ ظهرمیخوابن پسرم سرکار نمیره شوهرم ساعت ۸ همیشه ازخونه میزنه بیرون این کجاش لنگ ظهره

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرشوهرمم ک متاهله حرصشو رو من خالی کرد گفت دیگ حق ندارین پاتونو بزارین بالا بیاین اینجا نه خودت نه زنت یه نمیتین سر بزنین به اینا ببینید مردن یا زندن خیلی زورم اومد گفتم تو با داداشت داری بحث میکنی چرا منو وسط میاری

میزنه بیرون کجا میره؟

نمیدونم بهتر از اینه ک اینجا بمونی و هی تو زندگیت دخالت کنن پشتت حرف بزنن هرجا بخوایم بریم باید ب اینا جواب پس بدیم که کی میربم کجا میریم کی برمیگردیم

شاید میخوان یه تلنگر بزنن به پسرشون

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

وای شانس بهت رو کرده ناراحتی؟؟ خداروشکر کن 

اکثر پدر مادرهایی که طبقه بالای خونشون رو دادن پسرشون رو عین غنیمت جنگی میدونن اجازه نمیدن پسره مستقل شه خون به جیگر عروس میکنن الان که خودشون گفتن بلند شید ناراحتی؟؟؟ عوض سجده شکر به جا اوردنته؟؟ دوست داری در اسارت اژدها باشی؟؟؟

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

بعضی والدین از صد تا دشمن بدترن دندون رو جیگر بذارین ببخشید خاک تو سرشون کنن خونشونون رو به بچه شون ندن به کی بدن بدن کرایه و اجاره به غریبه ؟؟؟ لعنت بهشون ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••