2777
2789
عنوان

خانما ک شیرخشک دادن ب بچه یسوال

95 بازدید | 22 پست

خانمهایی ک بچه هاتون شیرخشکی بودن .. وقتی بزرگ تر شدن بچها مثلا پنج شش ماه ب بالا .. بهتون وابستگی داشتن؟ برا دیدنتون ذوق میکردن ؟ از کنارش بلند می‌شدین گریه میکردن؟ یا چون شیر ندادید وابستگی ای نبوده .. دارم از این فکر و خیال دق میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا ربطی به شیر خشک یا شیر مادر نداره🤦🏻‍♀️

دختر خاله من از بدو تولد شیر خشکی بود و شدیدا به مادرش وابسته بود

عوضش دختر عمم کلا شیر خشک نخورد فقط شیر مادر می‌خورد، کاملا مستقل بود از مادرش

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

پسر من وابسته نبود زیاد و این خیلی به نفعته..میتونی یکم برا خودت استراحت کنی و بسپاریدش به شوهر 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بچه های من شیرخشک خوردن و اصلا بهم وابستگی نداشتن‌.

بچه خواهرم شیرخشک خورده و بشدت به مادرش وابسته بور.

برادرزادم شیر مادر میخورد اصلا به مادرش وابسته نبود.

ربطی به شیرخشک و شیر نداره

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

خواهرم بعد شش ماه ب بچهاش شیر خشک داد فقط

چون دوقلو بودن.

وابستگی داشتن ولی.

تازه با اینکه پرستار هم داشتن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اصلاااا ربطی ندارهاین چه فکریه میکنی اخهولی کلا هر وقت شیر میدی با شیشه حتما بغلت بگیر

ممنونم . شما شنیدید میگن فقط خودت ب بچه شیشه شیر بده ؟ ک ب خودت عادت کنه ؟ یا چرته ..

پسر من شش ماه و نیمشه، اولا که بغل باباش نمیرفت الان دیگه اونو میشناسه بغلش میشینه ولی همش چشمش به منه، تا میرم نزدیکش سعی داره بیاد بغلم، وقتی هم میگیرمش بغلم انگار میخواد منو بخوره صورت و موهامو می‌بره تو دهنش 😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍