2777
2789
عنوان

پیام نامزد دوستم در مورد مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 97 پست
عزیییییییزم اون بابایی ک تو امضاته دقیییقا بابای منه قربونششش برم من😍😍😍😍

ماهن ماااه 😍😍😍😍

باز هم بگو دوستت دارم …اینجا نه دماغ کسی دراز می شودنه گرگی به گله می زند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قول خودتون طرف رو خوب نمیشناسه .حتی توافقات اولیه رو نکردن رفته لباس عروس خریده؟؟؟؟!!!  به خاطر یه لباس میخواد جواب مثبت به همچین آدم وقیحی بده؟

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
بازیگر عزیزم معروفترین فیلمی که بازی کرده گاد فادر یا همون پدر خوانده هست 

عزیزم..  اها یادم اومد. 

😙

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
دلیل نمیشه  بعد  مهریه رو هنوز طِی نکرده با طرف رفته لباس عروس خریده؟؟؟؟؟؟؟؟  عزیز ...

پسره رو عمه دختره معرفی کرده...پسره آلمان زندگی میکنه...دختره ایران...خب حالا که نزدیک ازدواج بود در مورد مهریه حرف زدن

موافقم ،اما این پسر خیلی بی شخصیته ببین اول کار چقدر بی احساس و وقیح نوشته!

اره راست میگیا

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
پسره رو عمه دختره معرفی کرده...پسره آلمان زندگی میکنه...دختره ایران...خب حالا که نزدیک ازدواج بود در ...

چرا انقد تیکه تیکه میگی ؟

الان خب همه چی عوض شد ...

به نظر من اشکال نداره مهریه نکنه ...ولی بازم از پسره خوشم نیومد خخخخخخ

اگه جای دوستت بودم و شرایط پسر خوب بود

و دوستت هم مستقل و اجتماعی و با اعتماد بنفس

تحصیل کرده و اهل کار در بیرون از خانه بود

می پذیرفتم

و به جای سکه یک شاخه گل مهر م می کردم

تا مشتی باشد بر دهان!کسی که سکه تعیین کرده 

اونم به این تعداد کم!

و به جاش

حق و حقوقی که قانون های ایران از زن گرفته و همه رو دودستی تحویل مردا کرده  رو با مشورت یک وکیل پس می گرفتم

یعنی همون شروط ضمن عقد

و اگه شرایط پسر مساعد نیست

بهش جواب منفی میدادم قطعا

در کل از اینکه این اقا تعداد ده سکه تعیین کرده خوشم نیومد

مثلا می کفت مهریه کلا نداشته باش

قابل قبول تر بود