2777
2789
میشه توضیح بدی چه طلایی بخرم و چطوری پول شبا کنم؟ اگه پولو از سپرده در بیارم بریزم کارت چطوری برا طل ...

طلا ک بستگی ب خودت داره اگه میخوای بخری که استفاده کنی ببین چی داری چی نداری طبق اون بخر و طبق علاقت ولی اگه میخوای پس انداز کنی طلای شکسته و دست دوم و بدون اجرت خیلی خوبه 

شماره شبای طلا فروش رو میگیری و وقتی زدی تو همراه بانک خودش میگه شماره کارت یا سپرده یا شبا ک اونجا شما شبا رو انتخاب میکنی و شماره ای ک بهت داده رو میزنی و واریز پول و تمام 

میتونی همون لحظه از خود اون فروشنده هم بپرسی کمکت کنه 

فکر کنم تو دو حالتم میشه شبا کنی فرق نداره

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طلا ک بستگی ب خودت داره اگه میخوای بخری که استفاده کنی ببین چی داری چی نداری طبق اون بخر و طبق علاقت ...

سکه بهتره یا مستعمل؟برا این شبا فقط بانک باید رفت؟ باگوشی چه برنامه ای نصب کنم؟ رمز دوم بگیرم؟ 

سکه بهتره یا مستعمل؟برا این شبا فقط بانک باید رفت؟ باگوشی چه برنامه ای نصب کنم؟ رمز دوم بگیرم؟

نمیدونم اونو باید تحقیق کنی متوجه شدی ب منم بگو

بانک نه از طریق عابر بانکم میشه شبا کرد

اگه میخوای تو گوشی همراه بانک نصب کنی و رمز دوم داشته باشی باید بری بانک از اونجا بگیری

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝