2777
2789
عنوان

بیاید از اشنایی با پارتنراتون بگید

1063 بازدید | 21 پست

حوصلم سر رفت

شوهر دوس پسر هرچی..

بگید کجا اشنا شدید و چجوری

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفتیم خونشون مهمونیعاشقم شدنمنتمو کشیدن جهت آشنایی پا دادم و بعد من عاشقش شدم و بعد دو سال دوستی شوه ...

اخی بمونیو

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

۱۷ سال پیش تو سن ۱۹ سالگی سرما خورده بودم رفتم دکتر و پزشک ایشون بود که البته تازه کار بود ۲۷ ساله بودند. 

اونجا مثل اینکه عاشق شده🤣🤣 

رفته اسم و فامیلی منو که از دفترچه حفظ کرده بوده به مامانش گفته مامانش هم به خالش گفته و خالش آشنا دراومده😂😂 

در واقع شوهر خاله همسرم با پدر من همکار بودند

۱۷ سال پیش تو سن ۱۹ سالگی سرما خورده بودم رفتم دکتر و پزشک ایشون بود که البته تازه کار بود ۲۷ ساله ب ...

اخی چ باحال

نه میخام برم خیلی سمه خداییی من اصلا نبودم ازمونم که دادم چند روزه بیکار شدم گفتم بیام ببینم چخبره و ...

نداره مگه به نی نی یار بگی یا مثلا تاپیک نامناسب بزاری بترکونن 

تو ماشین😐

دوستشو دوستم باهم ارتباط داشتن قرار شد بریم بیرون اولین بار تو ماشین همو دیدیم😅البته هردو تقص بودیم اصلا همو نگاه نمی‌کردیم ن حرفی ن چیزی فقط دوستم و رلش حرف میزدن ما سکوت مطلق بودیم😂بعدش اومد پیام داد و شروع شد رابطمون

اولین پیامشم بعد سلام این بود ازت خوشم اومده نظرت هرچیه مهم نیست😐😂

زندگی پر حیاهوی پوچ

۱۷ سال پیش تو سن ۱۹ سالگی سرما خورده بودم رفتم دکتر و پزشک ایشون بود که البته تازه کار بود ۲۷ ساله ب ...

پایدار💚

من‌هر بار که میرم دکتر نمیدونم چرا همه پیرو فسیل بودن😂

البته استایلم موقع بیماری طوری که انگار سگ بهم حمله کرده بی تاثیر نیست😂