2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کم کم روش کار کن شاید این اخلاقشم ذرست شدبا صحبت

خواهر هشت سال از ازدواجمون گذشته دیگه نا امید شدم به هر زبونی هم بگی باهاش صحبت کردم آروم با دعوا و عصبانیت حتی مثله خودش رفتار کردم درست نشد که نشد الان که بچه دارم خیلی دیگه برام سخته 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

خواهر هشت سال از ازدواجمون گذشته دیگه نا امید شدم به هر زبونی هم بگی باهاش صحبت کردم آروم با دعوا و ...

به نظرم به خونواده وبیشتر به مادر برمیگرده چون بعش یاد ندادن اینطور بار اومده.مادر شوهرتم شلخته اس؟

به نظرم به خونواده وبیشتر به مادر برمیگرده چون بعش یاد ندادن اینطور بار اومده.مادر شوهرتم شلخته اس؟

مادرشوهرم که فوت شده ولی خواهر شوهرامم همین طوری کثیفن خونه هاشون حالت بهم میخوره چیزی بخوری اصلا برام غیر قابل باوره همین آدما رو بیرون ببینی میگی چقدر مرتبن همشون هم تحصیل کرده ان اما به معنای واقعی کلمه کثیفن 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

نمیتونی کارگر بگیری؟

یبار کارگر گرفتم اصلا کار نکردم بیشتر اعصابم خورد. شد. شوهرم پایه باشه ، خودمون تمییز میکنیم. شوهرم نمیخواد دید وبازدید کنیم فقط بخاطر سال نو باید خانه تکانی کنیم.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

من هر روز خونه تکونی دارم صبح از آشپزخونه شروع میکنم ظهر به حیاط و زیر زمین و انباری ختم میشه😂😂😂😂

مونده همسری بیاد تغییر دکوراسیون بده جای مبلها را عوض کنیم

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم