2777
2789

دوستان من ۴۱ کیلوام با وزن ۱۵۹

هر کار بگید کردم نتونستم چاق بشم ، ماه رمضان هم روزه میگیرم

سه باری اقدام کردم تو این ماه 

میخواستم بدونم کسی با شرایط من بوده!!!

بارداریش چطور بوده؟

و اینکه ۲۲ سالمه ۴ سال ازدواج کردم 

پریود منظمی ندارم همش جلو مینداختم 

ولی هرماهی که اقدام کردم چند روزی عقب افتاده 

سونو دادم سالمم فولیکول ۲۰ هم داشتم

بعد پریود هم سه باری اقدام کردم امروز و دیشب سردرد شدید داشتم نمی‌دونم بخاطر روزس یا اقدام !!!

ممکنه این ماه باردار باشم با وجود روزه گرفتن ؟

کسی با شرایط لاغری و روزه و سه بار اقدام بعد پریود بوده؟؟؟

بله من ۴۷ باردار شدم ماه اخر ۶۵ کیلو بودم خیلی قشنگ شده بودم   میگفتم کاشش بمونم همینجور ولی روز اول زایمانم ۱۳ کیلوش رفت 

الانم ک پسرم ۴ سالشه ۴۸ کیلوام

بعد اینکه اصلا متوجه بارداریم‌نمیشدن و هرکی منو میدید نمیفهمید باردارم حتی دکترم میگفت بچت خیلی ریز میشه ولی سر عمل میگفت چه جوری جاش دادی ۳.۵ کیلو بود

یا میگفتن نمیتونی شیر بدی شیرت قوت نداره ولی تا دوسال شیر دادم و پسرم خیلیم تپل بود همینکه از شیر گرفتمش لاغر شد دیگه

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با ۵۰ کیلو از لاغری میشکستم باردار شدم الان ک ۷۳ کیلو ام تنبلی تخمدان گرفتم

دکتر هم گفت من زایمان داشتم طرف ۳۶ کیلو بوده باردار شده 

تو بارداری راحتی داری و میتونی همه چی بخوری این حرفا 

ولی مردم و فامیل میگن وای خیلی لاغری چطوری میخوای بزای

حقیقتا من یه ترس عجیبی دارم از بارداری و زایمان بخاطر حرف اینا 

دکتر هم گفت من زایمان داشتم طرف ۳۶ کیلو بوده باردار شده تو بارداری راحتی داری و میتونی همه چی بخوری ...

ب منم دکترم گفت چون لاغری راحت زایمان میکنی یکی بود تو مطب وزنش تو بارداری رفته بود بالا دکتر گفت مولتی ویتامین نخوره غذاش هم کمتر کنه اصلا استرس اونا رو نداشته باش ب منم میگفتن الانم میگن واسم مهم نیست 

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

بله من ۴۷ باردار شدم ماه اخر ۶۵ کیلو بودم خیلی قشنگ شده بودم میگفتم کاشش بمونم همینجور ولی روز اول ...

عزیزمممم خداروشکر ، خدا براتون حفظش کنه ، اصلا این لاغری بدجور رو مخمه ، چقدر خوشحال شدم پیام شمارو دیدم، خیلی اطرافیان بهم استرس دادن، برای منم دعا کنید  بعد اینکه خدا نعمتش و بهم داد بارداری و زایمان راحتی داشته باشم

منم همون حدود ۴۰ بودم اتفاقا ماهی ک باردار شدم ماه رمضان بود اما همه روزه هامو کامل نگرفتم بعضی روزه ...

وای منم اول ماه رمضان و گفتم یا بچه یا روزه ولی دلم نیومد گفتم خدا هوام داره بزار روزه بگیرم شاید باردار شدم ،چقدرخوبه یکی مثل من پیدا شده ، ممنون عزیزم بابت اینکه وقت گذاشتی و گفتی ، خدا حفظت کنه ، مشکلی نداشتی تو بارداری خودت و بچت؟ ضعف و اینا...

ب منم دکترم گفت چون لاغری راحت زایمان میکنی یکی بود تو مطب وزنش تو بارداری رفته بود بالا دکتر گفت مو ...

ممنون گلم ، مرسی بابت انرژی مثبتتون، خدا نسل شماها امید بخش ها رو زیاد کنه ، خیر ببینید

وای منم اول ماه رمضان و گفتم یا بچه یا روزه ولی دلم نیومد گفتم خدا هوام داره بزار روزه بگیرم شاید با ...

نه مشکل بخاطر وزنم نداشتم 

ولی ما کلا همه مون بد ویاریم و تا ماه آخر خیلی تهوع و بی‌حالی داشتم هیچی نمی‌تونستم بخورم 

وزن بچه م هم ۲۷۶۰ بود 

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

من فقط نون ماست می‌خوردم و بادمجون 

واسه همین بچه م یکم وزنش کم بود که پزشک گفت اصلا مهم نیست چون بچه ک دنیا بیاد زود رشد می‌کنه 

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

نه مشکل بخاطر وزنم نداشتم ولی ما کلا همه مون بد ویاریم و تا ماه آخر خیلی تهوع و بی‌حالی داشتم هیچی ن ...

آره اونا که طبیعیه واسه هرکس ی جوره خلاصه میگذره...

خداروشکر ، خدا عزیزت و برات حفظ کنه، ممنون بابت توجهت گلی

من فقط نون ماست می‌خوردم و بادمجون واسه همین بچه م یکم وزنش کم بود که پزشک گفت اصلا مهم نیست چون بچه ...

الحمدلله شکر ، از بس منو بخاطر وزنم ترسوندن 

میترسیدم نتونم بچه رو نگه دارم

یا سر زایمان بمیرم

از بس گفتن تو لاغری نمیتونی ، الان گفتم تو ماه رمضان هم باردار بشم نکنه وضع بدتر باشه

کلی امید گرفتم از پیامتون