2777
2789

رفتم خونشون عجیب خونشون آرامش داشت عجیب عجیبااا کسی همچین تجربه ای داره؟!

یه هفته قبل از اینکه فوت کنه رفتم دیدمش اینقدر اشک ریختم و گفتم خدایا بابامو ببر داره زجر میکشه هرشب التماس خدا میکردم نذر ۳۰ هزار استغفار کردم بابام رفت  الان دلم میخواد خودمو بچه هامم بریم پیشش دلم براش تنگ شده برای مادربابامم دلم تنگ شده خیبی پیرزن تنها و غریبی بود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دعا کردین خدا ببرتش ... حالش یعنی اینقدر ...

منم تجربه شما رو داشتم برا پدرم 

سخته واقعا سخته

اینچیزای دنیا رو که آدم میبینه ها...

ای خدا

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

چرا دعا کروین خدا ببرتش ... حالش یعنی اینقدر ...منم تجربه شما رو داشتم برا پدرم سخته واقعا سختهاینچی ...

میدونی بابام سرحال بود بعد تو کما بود بعد گلوش سوراخ کرده بودن برای اینکه زخم بستر نگیره یه بالش گذاشته بودن پشت کمرش تابستون بود تور گفتن بگیر بنداز رو صورتش نمیتونه یه مگس از خودش دور کنه خیلی برام سختتتت بود این صحنه

منم وقتی میرفتم خونشون چشاش برق میوفتاد از خوشحالی با کیف نگام میکرد ۲۷ سالم بود که بابام رفت

میدونم چه حالی داری 

من بعد چند ماه از فوت بابام حامله شدم خدا یه پسر بهم داد اصلا حال و هوام خیلی تغییر کرد خیلی تحمل غمش برام آسونتر شد

میدونی بابام سرحال بود بعد تو کما بود بعد گلوش سوراخ کرده بودن برای اینکه زخم بستر نگیره یه بالش گذا ...

آی خدا 💔

الهی که الان‌ در آرامش ابدی باشه . بهشت برین جاش باشه

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

بازم ولی خوبه شما مستقلین سر زندگی خودتون هستین . ... اگه باهاشون زندگی میکردین و مجرد بودین خیلی سخ ...

ولی دوست داشتم مجرد بودم الانم میگم خدا من و بچه هامم ببر دیگه دلم این دنیاتو نمیخواد

ولی دوست داشتم مجرد بودم الانم میگم خدا من و بچه هامم ببر دیگه دلم این دنیاتو نمیخواد

این حرف نزن عزیزم خداروشکر خودت و بچه هات صحیح و سلامتین بچه ها مادر شاد و پر انرژی می خوان شما در برابرشون مسئولی عزیزم