2777
2789

زایمان طبیعی؟

طبیعی بدون درد؟

یا سزارین؟؟

اگ میتونین تجربیاتتون رو بگین بهم 

من با اینکه خودم ماما هستم ولی اصلا و ابدا زایمان طبیعی رو نمیپسندم,زایمان طبیعی بدون درد اگر منظورت با بی حسی اپی دورال باشه خوبه ولی روند پیشرفتتو یکم کند میکته و چون کمر به پایین بی حسی خودت نمیتونی زور بزنی بچه باید با تلاش خودش بیاد بیرون سزارینم که عوارض خودشو داره دیگه باید یه دکتر کاملا خبره پیدا کنی.کلا هر کدوم عوارض خودشو داره که اگه خوب پیش برن میشن بهترین اگر بد پیش برن میشن بدترین

♥گل پسر مامان عاشقتم زود بیا تو بغلم♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی طبیعی یه خوبی که داره دردت با زایمان کاملا از بین میره راحت رو پا میشی به بچت راحت میرسی سزارین نه درد داری تا مدت طولانی بچتو نمیتونی تر و خشک کنی

♥گل پسر مامان عاشقتم زود بیا تو بغلم♥
من با اینکه خودم ماما هستم ولی اصلا و ابدا زایمان طبیعی رو نمیپسندم,زایمان طبیعی بدون درد اگر منظورت ...

خب پس کدوم روش رو پیشنهاد میکنی؟؟

اسپیشیال چطوره؟

خب پس کدوم روش رو پیشنهاد میکنی؟؟ اسپیشیال چطوره؟

عزیزم من سزارین بودم ولی درد طبیعی رو کشیدم ....درد طبیعی خیلی بیشتره ولی اگه اپیدورال کنی عالیه دردت خیلی کم میشه سزارین بعدش  بده ادم حتی نمیتونه بچشو درست شیر بده نمیتونی تکون بخوری بیست نفر باید از دست و کمرت بگیرن تا بتونی یکم جابه جا شی

وزن اولیه63...وزن فعلی 60500.هدفم تاعید60 و هدف نهایی56  
ولی طبیعی یه خوبی که داره دردت با زایمان کاملا از بین میره راحت رو پا میشی به بچت راحت میرسی سزارین ...

طبیعی خیلی بده

اثراتشو بعد میذاره

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

خودت با خودت فکر کن زایمان طبیعی دهانه رحم کامل باز میشه و شاید یه برش کوچیک برای رد شدن بچه بزنن اما سزارین شکمتو با تیغ یه برش ده سانتی حدودا میزنن بعد باز میدوزن

طبیعی خیلی بده اثراتشو بعد میذاره

عزیزم سزارین هم همینه اثراتشو بعدا میزاره من تو بیمارستان هم تختیامو دیدم که چسبندگی رحم گرفته بودن