2777
2789
عنوان

همورویید داخلی

136 بازدید | 2 پست

سلام وقتتون بخیر باشه. خواستم اگه بشه از تجربه‌تون استفاده کنم...من کلا با یبوست درگیر بودم، ولی طوری نبود که بخواد اونقدر اذیتم کنه که بخوام به فکر درمان بیفتم. تا اینکه جدیدا (ببخشید مستقیم میگم) داخل مدفوعم خون دیدم و فهمیدم همورویید داخلی دارم. دکتر گفت گرید یک هست و اگه رعایت کنم خوب میشه. اما من خیلی ناراحت شدم و افسردگی گرفتم به خاطرش. یبوستم هنوز خوب نشده و هر موقع خون می‌بینم خیلی میترسم. بیست سالمه، فکر میکنم شاید استرس شدید به خاطر اقتضای سن هم باشه. ولی واقعا اینقدر که ترسیدم و استرس دارم، می‌خوام دیوونه بشم. یا یبوستم، یا اسهالم، همش با خونریزی. خیلی احساس بدی دارم و خیلی خیلی غمگینم. میخواستم هم از تجربه تون در روند درمان استفاده کنم، هم از لحاظ روحی اگر نکته‌ای هست بشنوم. خیلی ممنون میشم..‌.

از اقوام دقیقااااا مثل تو شد. اصلا چندان مشکل نداشت یه ذره خون دید و دکتر بدون معاینه براش کلنوسکومی نوشت و گفتن بواسیر داخلی داری.

اینم کلی غصه خورد.

بعدش به یه نفر گفت بیا دقیق ببین من زخم نیست مقعدم؟ اونم نگاه کرد گفت عه آره زخمه.

بعد کرم زد خوب شد و تموم شد و رفت.

توام اول مطمئن شو خونی که میبینی از داخلت میاد یا از مقعدت. شاید شقاق هست و دکترا چون زحمت نمیکشن معاینه کنن، سریع ربطش میدن به بواسیر داخلی. هرکسی بره کلنوسکوپی شاید بواسیر داخلی داشته باشه!

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
از اقوام دقیقااااا مثل تو شد. اصلا چندان مشکل نداشت یه ذره خون دید و دکتر بدون معاینه براش کلنوسکومی ...

نه من رفتم پیش متخصص معاینه کرد. با تشخیص دکتر مشکلی ندارم، چون کلینیک تخصصی گوارش بود و مطمئن بود. الانو نمی‌دونم چیکار کنم با این اوضاع و احوالم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.