2777
2789
عنوان

خانواده ام روحمو کشتن

107 بازدید | 9 پست

من حس میکنم به هیچ چیز علاقه و ذوق و شوق ندارم، هر کار شروع میکنم نصفه ولش میکنم 

حتی ذوق اینکه بچه دارم، ازش عکس بگیرمم ندارم

بعد یهو یاد مجردیم افتادم که چقدر موسیقی دوست داشتم ، چقددر تئاتر و هنر دوست داشتم، چقدر پیگیرشون بودم اما خانوادم میگفتن اینجور کارا برای خرابه هاس 

جوری شدم که الان فکر میکنم چرا اصا تئاتر و موسیقی دوست داشتم.

روحمو کشتند جوری که الان هیچی از زندگی نمیخوام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یکی مثل تو خیلی حالمو بد کردن 

هنوزم باهاشون زندگی میکنم ولی متاسفانه احساس میکنم هزاران سالمه اینقدر مریضی روحی روانی دارم میترسم به هیچوقت ۵ سال دیگه رو هم نبینم 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

حداقل تو قوی باش دوباره مثل خود سابقت شو مثل اونا نباش برای بچت یه مامان قوی و خوب شو که بیست سال ...

وقتی دیگه چیزی تو وجودم نیست چطور میتونم مثل سابق شم... 

از همین میترسم که منم در حق بچم ناخواسته اشتباه کنم و خودم نفهمم

منم یکی مثل تو خیلی حالمو بد کردن هنوزم باهاشون زندگی میکنم ولی متاسفانه احساس میکنم هزاران سالمه ای ...

واقعا موندن تو خونه باهاشون سخته ... اما برای فرار ازشون تن به هر ازدواجی نده ... الان لااقل امید داری که از خونه یه روز میری اما ازدواج اشتباه تمام امیدتو میکشه

واقعا موندن تو خونه باهاشون سخته ... اما برای فرار ازشون تن به هر ازدواجی نده ... الان لااقل امید دا ...

نه چنین کاری نمیکنم هیچوقت 

البته من اینقدر حال روحیم بده که جدیداً بیماری گرفتم به خودم آسیب میزنم سبک میشم همش تقصیر خانوادمه 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

نه چنین کاری نمیکنم هیچوقت البته من اینقدر حال روحیم بده که جدیداً بیماری گرفتم به خودم آسیب میزنم س ...

منم این کارا رو کردم ... تو رو خدا نکن 

الان میگذره ... چند سال بعد که دیگه نقش خانوادت تو زندگیت کمرنگ میشه تازه میفهمی چه بلایی سر خودت آوردی ... تازه عوارضشو سال ها بعد متوجه میشی.

خانوادت واقعا نمیفهمن و ارزش هم نداره به خودت صدمه بزنی چون خانواده ات هیچوقت گردن نمیگیرن 

از یه روانشناس کمک بگیر

انقدر روانشناس رفتمو عوض کردم که اصا نمیفهمن چی میگی 

فقط گوش میدن و پول میگیرن 

انقدر هم گرون شدن ... .

فقط تنها راهم این شده که درد دلمو اینجا بگم یکم سبک شم‌ بدون قضاوت کسی