👈مرد رو تو دعوا بشناس ن تو عشق بازی ،احساس واقعی یه مرد تو دعوا و عصبانیت مشخص میشه؛همون موقع ک داد میزنه یا تحقیرت میکنه میفهمی چقدر برات ارزش قائله...یه مرد واقعی و عاشق هیچوقت تو دعوا توهین نمیکنه صداش رو بالا نمیبره،عشقش روخانواده عشقش رو زیر سوال نمیبره بلکه سعی میکنه با صبوری و اقتدار ب عشقش آرامش بده .....
👈بعضی وقتها بهتره بیخیال شی بذاری همه چیز همونطوری ک هست بمونه، آدمها رو ول کنی برن، دنبال تموم کردن قضیه نباشی، از کسی توضیح نخوای، جواب ها رو دنبال نکنی و انتظار نداشته باشی ک دیگران دیدگاه تو رو درک کنن.!
👈حالا ک همه چیز تموم شده بزار یه چیزی رو بگم،من تمام نقطه ضعف هام رو بهت گفته بودم،بهت گفته بودم چ کارایی رو انجام ندی؛بهت گفته بود چی باعث اذیت و آزار منه...خیلی جاها یه کارایی کردی ک میدونستی من خورد میشم و برات مهم نبود و انجام دادی،هیچ گله ای هم نیست مقصر خودم بودم ....
👈نقطه ضعف آدمای قوی عشقه همین عشق ضعیفشون میکنه
👈 من میتونم زندگیم رو از همه ناملایمات پاک کنم میتونم ذهنم رو قلبم رو دلیت کنم میتونم گذشته رو نادیده بگیرم حتی خاطرات خوبم رو باید بتونم اگ نتونم اگ نشه با صورت زمین میخورم ب خودم قول میدم ک بشه اونطوری ک باید بشه هرچی هم سخت و نشدنی باشه سر قولم ب خودم میمونم چون خودمو باور دارم میدونم خدا هم پشتیبانمه و نباید ضعیف باشم .......
👈🌸امیدوارم این بهار شروع یه دل آروم باشه و نگاه خدا رو زندگیم .....