2777
2789

شنیدم از فردا و پس فردا میریزن اما مبلغش رو گفتن ۴ تومن طی دو تا سه مرحله میدن این ۴ تومن رو درسته ؟ ب نظرتون چقد میدن ؟ پارسال برای من یه تومن ریختن ، سهامم هم یه تومنیه 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی اگه واریز کنند قطعاً ۴ میلیون نیست نهایتاً یک میلیون و هشت و اینا.و اینکه مثل سال های قبل تو یه مرحله 

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
واسه من اصلا واریز نمیشه☹️

اون موقع که باید ثبت نام میکردین انجام ندادین

فک کنم دوران احمدی نژاد ۶تا ۱۰هزار پول میگرفتن هرنفر ثبت نام میکردن بعضیا گفتن الکیه یا بعضیا خبر نرسید ثبت نام نکردن

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ما تازه چند روز پیش ثبت‌نام کردیم، ولی تو سامانه سجام ک کدملی رو وارد میکنم میزنه سهام عدالت ب شما تعلق نگرفته.

برای شما اگ کدملی رو بزنید میاره؟

میگم نکنه کافی نتی ک رفتیم پیشش درست انجام نداده