2777
2789
برای پسره 2 ماهم که چند روزه اصلا شیرمو نمیخوره خیلی خیلی نگرانم کسی راهنماییم میکنه؟واقعا رو هوشش اثر داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرفها چیه ؟ هزار تا مادر هستند یا شیر ندارند یا بچه شون شیرشون رو نمیخوره همه اون بچه ها هم باهوش و زرنگند .
شیر مادر برای بچه راحت تره چون همبشه در دسترسه و بدون هزینه است و ارتباط مادر و بچه رو بهم بیشتر میکنه
من خودم شیر خشکیم و هوشم خدارو شکر از خیلیا بیشنتره اصلا ربطی نداره دخترمم شیر خشکیه و خیلی باهوشه به نظر من هوش بیشتر ژنتیکیه تا تغذیه ای
انقدر خودتو اذیت نکن وقتی نمیتونی شیر بدی چه دلیلی داره به خودت استرس وارد کنی ؟
اگه میتونی شیرتو بدی تلاشتو بکن اما خودتو اصلا اذیت نکن چون استرست روش تاثیر میزاره و ممکنه که یه روزی از اینکه استرسی بارش اوردی ازت دلگیر شه اما هیچ وقت نمیگه چرا شیر خشک بهم دادی مهم اینه که سیر شه همین
در ضمن فککردی همه اونایی که شیر خودشونو میدن خیلی شیر غنی و خوبی دارن؟
یه چیز دیگه اصصصصصصصصصصصلا به حرف مردم گوش نکن چون به تک تک رفتارت نظر میدن اون کاری رو بکن که خودت و نینیت اونجوری ارومید
بووووووووووووووووس
عزیزم اینطور نیست که شیرخشک باعث کم هوشی نوزاد بشه .... فقط از فواید شیر مادر اینه که هوش بچه رو بیشتر میکنه .... طبق تحقیقاتی که کردن بچه هایی که شیر مادر خوردن از ای کیو بالاتری برخوردار بودن ....اما این به این معنی نیست که شیر خشک هوشو کم میکنه .... در ضمن اگه شیرت کم شده میتونی بیشترش کنی .... همینطور کم که باقی نمیمونه .
خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود