ابلیمو مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 158 عنوان خانومای گل ایا موم خوراکی هم وجود داره؟ شما تا به حال شنیدید؟ 193 بازدید | 15 پست یکی بهم گفته باید موم بگیرم از عطاری بخورم.کلی تعجب کردم 1396/10/26 | 16:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابلیمو مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 158 لطفا اگه چیزی میدونید بهم بگید.همش میترسم برم به عطاری بگم مسخرم کنه
ملودی۶۷۷۰ عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 2977 لطفا اگه چیزی میدونید بهم بگید.همش میترسم برم به عطاری بگم مسخرم کنه بله دیدم موم میفروشن البته من همراه با عسل دیدم و دیدم میخورن البته خودم امتحان نکردم پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا...خدا ناامیدم نکن لطفااا
ابلیمو مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 158 بله دیدم موم میفروشن البته من همراه با عسل دیدم و دیدم میخورن البته خودم امتحان نکردم یعنی میظورش اون موم بوده؟اخه گفت بزارم روی گاز اب که شد .بعد بخورم
ملودی۶۷۷۰ عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 2977 یعنی میظورش اون موم بوده؟اخه گفت بزارم روی گاز اب که شد .بعد بخورم حتما منظورش همین موم بوده آخه موم خوراکی دیگه ایی نداریم پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا...خدا ناامیدم نکن لطفااا
assali عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 11420 چرا مسخره، بعضي عسلا هستن معمولا بيشتر توي اين مغازه هايي كه شير و لبنيات باز ميفروشن زياده، عسلو با خود مومش ميفروشن فكر نميكنم جداش باشه كلا يعني من نديدم، بعدشم هر كي مسخرت كردً با صندلي برو تَو صورتش 😕😕😕
ابلیمو مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 158 چرا مسخره، بعضي عسلا هستن معمولا بيشتر توي اين مغازه هايي كه شير و لبنيات باز ميفروشن زياده، عسلو با ... الان به این نتیجه رسیدم که خنگولم من.یعنی حتی یک درصد به ذهنم نرسید که ممکنه موم عسل باشه.همش میگفتم شاید از اون موما هست که که به دست و پامون میزنیم😆😆😆😆😆
مامی_رادین11 عضویت: 1392/04/02 تعداد پست: 6053 الان به این نتیجه رسیدم که خنگولم من. یعنی حتی یک درصد به ذهنم نرسید که ممکنه موم عسل باشه.همش میگف ... عزیزم یک چیزی هم بود قدیم بهش میگفتن مومیائی برای شکستگی از مکه میآوردن پسر گلم
assali عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 11420 الان به این نتیجه رسیدم که خنگولم من. یعنی حتی یک درصد به ذهنم نرسید که ممکنه موم عسل باشه.همش میگف ... 😬😬😬 اونم از هموناست وليً خوب ي سوي مواد شيميايي و اينام قاطيش ميشه ديگه كه ارزون بتونن بفروشن 😬😬
مینابانووووو عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 5227 عزیزم یک چیزی هم بود قدیم بهش میگفتن مومیائی برای شکستگی از مکه میآوردن اون مخلوط موم عسل و دنبه و ایناست. تو ایران هم هست اونایی که سکته کردن دستشون رو باید باهاش کار کنن تا راه بیفته از اینا می گیرن همش باهاش بازی می کنن