2777
2789
لطفا اگه چیزی میدونید بهم بگید.همش میترسم برم به عطاری بگم مسخرم کنه

بله دیدم موم میفروشن البته من همراه با عسل دیدم و دیدم میخورن البته  خودم امتحان نکردم 

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی میظورش اون موم بوده؟اخه گفت بزارم روی گاز اب که شد .بعد بخورم

حتما منظورش همین موم بوده آخه موم خوراکی دیگه ایی نداریم

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا

چرا مسخره، بعضي عسلا هستن معمولا بيشتر توي اين مغازه هايي كه شير و لبنيات باز ميفروشن زياده، عسلو با خود مومش ميفروشن فكر نميكنم جداش باشه كلا يعني من نديدم، بعدشم هر كي مسخرت كردً با صندلي برو تَو صورتش 😕😕😕

چرا مسخره، بعضي عسلا هستن معمولا بيشتر توي اين مغازه هايي كه شير و لبنيات باز ميفروشن زياده، عسلو با ...

الان به این نتیجه رسیدم که خنگولم من.

یعنی حتی یک درصد به ذهنم نرسید که ممکنه موم عسل باشه.همش میگفتم شاید از اون موما هست که که به دست و پامون میزنیم😆😆😆😆😆

الان به این نتیجه رسیدم که خنگولم من. یعنی حتی یک درصد به ذهنم نرسید که ممکنه موم عسل باشه.همش میگف ...

😬😬😬 اونم از هموناست وليً خوب ي سوي مواد شيميايي و اينام قاطيش ميشه ديگه كه ارزون بتونن بفروشن 😬😬

عزیزم یک چیزی هم بود قدیم بهش میگفتن مومیائی برای شکستگی از مکه میآوردن

اون مخلوط موم عسل و دنبه و ایناست. تو ایران هم هست اونایی که سکته کردن دستشون رو باید باهاش کار کنن تا راه بیفته از اینا می گیرن همش باهاش بازی می کنن