2777
2789
عنوان

مجردها لطفا بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 74 پست

طاهر باید در حد متوسط باشه پول هم بتونه ی زندگی رو اداره کنه

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخلاق ک صدرصد مهمه زشتی و خوشگلی هم باید در حدی باشه ک شما بپسندی نه بقیه...ممکنه یکی از چشم همه زشت باشه ولی من اون حسو نداشته باشم...پولم ک اعتدالش خوبه ک بشه باهاش زندگی رو گذروند

یا مثلا اگه یه اقای اخلاق خوبی داشته باشه ولی چهرش خوب نباش قبولش میکنین....منک ب دادشم گفتم همه ی ا ...

با نظرتون موافقم ولی ظاهر باید  قابل قبول باشه. 

من به شخصه بعضیا رو‌ در نگاه اول رد میکنم چون مطمئنم تا اخر عمرم نمیتونم‌ پیشش بخوابم. حتی شده خیلی پولدار بودن

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
شما به اختلاف سنی ده یازده سال ولی شرایط خوب باشه  

نه سنم بیشتر از هفت سال قبول نمیکنم.

یه استادم مولتی میلیاردر و خوشتیپ و همه چی تموم بود ولی چون ۱۲ سال ازم بزرگتر بود قبول نکردم

نههههه, فرق نمیکنه طرف پسر باشه یا دختر, اول باید به دل ادم بشینه جوری که وقتی نمیبینیش دلت واسش پر بکشه, بعد در کنارش پولدار هم باشه دلت بال بال میزنه, پول تنها ملاک نیس. به دل نشستن هم همش خوشکلی و قیافه نیس, طرز معاشرت و برخورد و شعور اجتماعی هم خیلی مهمه. پول شاید بشه با گذشت زمان بالاخره تا حدی بدست اورد ولی تیپ و قیافه و سر و زبون نه. اسن نظر من بود😎

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...

قیافه بعد مدتی بی اهمیت وعادی میسه اما خدا نیاره روزی که پول واخلاق نباشه

لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟