2777
2789
عنوان

مجردها لطفا بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 74 پست

اخلاقو‌علاقه و تفاهم  به نظرم از همه چی مهمتره پول به اندازه معمولی که از پس هزینه های عادی بربیای  

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

[QUOTE=51948234]از استادی درآمد مولتی میلیاردری به دست آورده بود؟؟؟[/QUOTE

اره فارغ التحصیل دانشگاه شریف بوده و چنتا شرکت تاسیس کرده بود و سهام دار چنتا کارخونه و شرکت بزرگ توی ایرانه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا خبر ندارم عزیزم

مرسی

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...
البته شما فقط شیش سال از من بزرگتری😂😨

عه پس امیدی هست😂

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...

فقط پول

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁

مثلا نمیشه توقع داشت کسی که توی یه خانواده که تامین بوده بره با یاه اقایی که حقوق درستی نداره زندگی کرد😐😐😐

یا نمیشه دختره یا پسره در حد حوری خوشگل باشن طرفشون از ظاهر به هم نخورن.

از همه لحاظ باید تفاهم داشته باشن.

چه مالی چه فرهنگی‌چه تخصیل چه چهره

She is everything I ever wanted.... 
چهره ش معمولیه...ولی میخواد با جیب خالی زن بگیره از نظر اقا ملاک اصلی دخترا تو انتخاب همسر فقط اخلاق ...

بهش بگو نه عزیز جان از این خبرا نیست. دختر مردمو ببری تو یه خونه هوا و اخلاق بهش بدی؟😐😐

She is everything I ever wanted.... 
نزدیک دویست تومن ولی چه فایده تو توضیحات مینویسن سنش تغییر کرده

واقعا! پس چرا عوض میکنن. کجا باید بریم