2777
2789
عنوان

چمون بود شوهر کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 20 پست

ما خاهر برادر  زیاد بودیم ی جورایی با اولین کسی که سرراهم اومد و عاشق هم شدیم ازدواج کردم . کاش ی روز چشم باز میکردم میدیدم تو همون خونه پدرمم و مجرد . با هیچکس ازدواج نمیکردم تا آخر کنار مادر مهربونم میموندم . 

بعد خانوادم بهم میگفتن دخترای مجرد تا یه سنی احساس خوشبختی میکنن بعد از ۴۰ سالگی به شدت پشیمون میشن و احساس پوچی میکنن ، مثل زهره فکور صبور که خودکشی کرد 

بعد تو آشناهامون یه دختر ۳۵ ساله که مهندس بود و تحصیلات و شغل عالی داشت میگفت حاضرم مدرکمو بدم ولی فقط ازدواج کنم 

یکی دیگه دکترای فیزیک داشت و ۳۵ سالش بود میگفت وقتی تو تلوزیون یه خانم با دو تا بچه کوچیک میبینم حسرت میخورم ... 

یکی دیگه هم میشناسیم با فوق لیسانس شیمی از دانشگاه سراسری زن یه مرد که طلاق گرفته بود و دو تا بچه داشت شد !!! 

خانوادم میگفتن سنت از ۳۰ بگذره از ازدواج نکردنت پشیمون میشی در حالیکه خاستگار خوب هم نیست ..‌ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید انقدر تو تاپیکت نظر میدم

ولی این سوالیه که ذهن منم خیلی درگیر کرده ... واقعا دخترای مجرد بالای ۳۵ سال احساس بدبختی و پوچی دارن ؟ واقعا همه باید ازدواج کنن ؟ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...