2777
2789

۲۳روزشه شبا گریه میکنه جیغ میزنه نمیدونم همزمان کولیک هم داره یا نه ؟ همش بالا میاره خس خس داره سینه ش بینی ش کیپ میشه هر چقد سینه مو میدم بازم شیر میخاد امروز شربت دومپریدون با اس امپرازول شروع کردم

برا کولیک هم دکترش ایزی کول و کولیک ایز نوشته   از طرفی انقد دارو میترسم بدم بهش  گناه داره

از انورم تو خاب حتی شیر بالا میاد تو دهنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی تشک انتی رفلاکس یا سطح شیب دار بخوابونش بهش پستونک هم بده درد کولیک و رفلاکس اروم میکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم باید خودت رژیم غذایی بگیری.من پسرم با فاموتیدن و اس. امپرازول بعتر شد ولی تا زمانی که غذای جامد شروع نشد باهتش درگیر بود

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

@dana  روزشه شبا گریه میکنه جیغ میزنه نمیدونم همزمان کولیک هم داره یا نه ؟ همش بالا میاره خس خس داره سینه ش بینی ش کیپ میشه هر چقد سینه مو میدم بازم شیر میخاد امروز شربت دومپریدون با اس امپرازول شروع کردم

برا کولیک هم دکترش ایزی کول و کولیک ایز نوشته از طرفی انقد دارو میترسم بدم بهش گناه داره

از انورم تو خاب حتی شیر بالا میاد تو دهنش

@dana روزشه شبا گریه میکنه جیغ میزنه نمیدونم همزمان کولیک هم داره یا نه ؟ همش بالا میاره خس خس داره ...

سلام. متوجه نگرانی شما هستم و شرایطی که برای فرزندتان پیش آمده می‌تواند بسیار استرس‌زا باشد. در اینجا چند نکته کلی برای توجه و اقدامات لازم ارائه می‌شود: ### 1. **گریه و بی‌قراری شبانه:** گریه و بی‌قراری در نوزادان می‌تواند به دلایل مختلفی از جمله کولیک، گرسنگی، خستگی، ناراحتی فیزیکی یا حتی نیاز به توجه باشد. اگر این رفتارها به طور مداوم ادامه دارد، بهتر است با پزشک اطفال مشورت کنید تا علت دقیق آن بررسی شود. ### 2. **بالا آوردن شیر:** بالا آوردن شیر در نوزادان شایع است و معمولاً به دلیل عدم تکامل کامل سیستم گوارشی آن‌ها رخ می‌دهد. اگر این اتفاق به طور مکرر و با حجم زیاد رخ می‌دهد یا همراه با علائم دیگری مانند کاهش وزن یا بی‌قراری شدید است، حتماً با پزشک مشورت کنید. ### 3. **خس خس سینه و گرفتگی بینی:** خس خس سینه و گرفتگی بینی می‌تواند نشانه‌ای از عفونت تنفسی، آلرژی یا حتی رفلاکس معده باشد. اگر این علائم همراه با تب، تنگی نفس یا بی‌قراری شدید است، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید. ### 4. **مصرف داروها:** داروهایی مانند دومپریدون و اس امپرازول معمولاً برای کاهش علائم رفلاکس معده تجویز می‌شوند. اگر پزشک این داروها را تجویز کرده است، بهتر است طبق دستور مصرف کنید. با این حال، اگر نگران عوارض جانبی یا تداخلات دارویی هستید، می‌توانید با پزشک مجدداً مشورت کنید. ### 5. **ایزی کول و کولیک ایز:** این داروها معمولاً برای کاهش علائم کولیک در نوزادان تجویز می‌شوند. اگر پزشک آن‌ها را تجویز کرده است، بهتر است طبق دستور مصرف کنید. با این حال، اگر نگران هستید، می‌توانید با پزشک در مورد دوز و زمان مصرف صحبت کنید. ### 6. **اقدامات کلی:** - **وضعیت خواب:** سعی کنید نوزاد را به پهلو یا به پشت بخوابانید و سرش را کمی بالاتر از بدن قرار دهید تا از بالا آوردن شیر جلوگیری شود. - **تغذیه:** اگر نوزاد با شیر مادر تغذیه می‌شود، سعی کنید دفعات شیردهی را افزایش دهید و حجم هر وعده را کاهش دهید. - **محیط آرام:** سعی کنید محیط خواب نوزاد را آرام و بدون استرس نگه دارید. ### 7. **مراجعه به پزشک:** اگر علائم نوزاد شما شدید است یا بهبود نمی‌یابد، حتماً به پزشک اطفال مراجعه کنید. پزشک می‌تواند با معاینه دقیق و در صورت نیاز انجام آزمایش‌های لازم، علت دقیق این علائم را تشخیص دهد و درمان مناسب را تجویز کند. به یاد داشته باشید که هر گونه تغییر در وضعیت نوزاد، به ویژه اگر همراه با علائم خطرناک مانند تب بالا، تنگی نفس یا بی‌قراری شدید باشد، نیاز به مراجعه فوری به پزشک دارد. امیدوارم هر چه زودتر بهبودی حاصل شود.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

عزیزم باید خودت رژیم غذایی بگیری.من پسرم با فاموتیدن و اس. امپرازول بعتر شد ولی تا زمانی که غذای جام ...

ینی تا چن ماه؟ خودم میوه نمیخورم لبنیات نمیخورم گوجه و یسری سبزیجات نمیخورم شکلات کاکائو قهوه نخوردم اصلا الان ۲۰روزه 

زیر سرش بالش میذارم سرش بالاتر از بدنش همین جوری اوکیه؟

آره

وقتی شیر میخوره تا یک ربع الی بیست دقیقه نباید دراز بکشونیش

تو بغلت ایستاده بخوابه بعد از بیست دقیقه دراز بکشه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
ینی تا چن ماه؟ خودم میوه نمیخورم لبنیات نمیخورم گوجه و یسری سبزیجات نمیخورم شکلات کاکائو قهوه نخوردم ...

ببین دکتر پسر من حتی نون بربری رو ممنوع کرده بود حتی بادوم نباید میخوردم و خیلی چیزای دیگه‌.غذای کمکی رو از پایان ۵ ماه شروع کرد و حدودا تو ۸ ۹ ماهگی خیلی بهتر شده بود

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

آخی

دوتا بچه منم داشتن والا باید زمان بگذره و خودتم تغذیه ت درست کنی و به من گفتن پودر آویشن و رازیانه و سیاهدونه ی سالم مخلوط کن و بعد هرغذا یک قاشق مربا خوری بخور بنظرم بهتر شد 

هرچی دارو بدی انگار بدتره یکی دوتاشو بده بهش فقط